Liam Hemsworth: Τι λένε οι γονείς του για το νέο του κορίτσι μετά τη Miley

Καμία σχέση με την τραγουδίστρια, πάντως.

Η σχέση του Liam Hemsworth με τη Miley Cyrus είναι γνωστή λίγο ή πολύ πια στο ευρύ κοινό. Τα σκαμπανεβάσματα ήταν πολλά. Τόσα που κάθε φορά αναρωτιόσουν αν θα έμεναν μαζί ή χωρισμένοι. Αγάπη έδειχνε να υπάρχει, αλλά, πέρα από αυτό, η σταθερότητα δε φαινόταν να είναι στο προσκήνιο. Σαφώς και δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στη σχέση για να ξέρουμε τι ακριβώς συνέβαινε, αλλά, με τόσες αλλαγές στο status τους, καθόλου δε μας παραξενεύει που τελικά το «διαλύσανε» για τα καλά.

Το τελευταίο διάστημα, ο Liam έχει βρει άλλο κορίτσι και είναι σε σχέση με την Gabriella Brooks. Οι δυο τους δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά και η αλληλεπίδρασή τους μοιάζει πολύ πιο ήρεμη σε σύγκριση με αυτή που είχε με τη Miley. Μάλιστα, τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά που το κορίτσι, όχι μόνο έχει γνωρίσει τους γονείς του, αλλά και πλέον ζούνε και μαζί.




Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η άποψη των γονιών του για την Brooks, πηγή μίλησε στο Hollywood Life ακριβώς για αυτό:

«Η Gabby ζει με τον Liam από όταν άρχισε η καραντίνα, οπότε η οικογένειά του έχει έρθει πολύ κοντά με εκείνη. Είναι μία από εκείνους τώρα. Ο Liam είναι πολύ χαρούμενος μαζί της και το ίδιο είναι και η οικογένειά του. Πιστεύουν ότι η Gabby είναι τέλειο ταίριασμα για εκείνον και θέλουν πολύ να τους δουν να καταλήγουν μαζί. Τους αρέσει που είναι από την Αυστραλία. Απλώς κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα, γιατί δε χρειάζεται να ανησυχούν μήπως ο Liam μετακομίσει μακριά. Είναι τόσο δεμένη οικογένεια, οι γονείς του Liam είναι πολύ ευτυχισμένοι που έχουν όλα τους τα αγόρια πίσω στο σπίτι και να μένουν στην Αυστραλία και θέλουν πολύ να μείνει έτσι αυτό»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved