Ο Justin Bieber έχει γενέθλια και η έκπληξη της Hailey ήταν η καλύτερη

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Justin;

Ο Justin Bieber έχει γενέθλια και η έκπληξη της Hailey ήταν η καλύτερη

Και ποιος δεν θα ήθελε μια σχέση σαν της Hailey Baldwin με τον Justin Bieber; Όπως όλα δείχνουν ζουν το απόλυτο love- story και να σκεφτείς, ο γάμος τους ήταν όντως παραμυθένιος. Στα social media οι δυο τους αναβιώνουν σε κάθε τους post τις πρώτες ημέρες του έρωτά τους και πράγματι, μαζί τους και εμείς, νιώθουμε τα vibes του έρωτά τους.

Αυτή τη φορά, το post που έκανε η Hailey Baldwin ήταν πέρα ως πέρα… αγαπησιάρικο. Γεμάτο με συναισθήματα κι όμορφες ευχές, αφιέρωσε μια σειρά φωτογραφιών στον αγαπημένο της σύζυγο.

Αφορμή αυτής της δημοσίευσης στάθηκαν τα γενέθλια του τραγουδιστή και μάλιστα είδαμε σπάνιες φωτογραφίες που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

«Ακόμη ένας χρόνος στον ήλιο με εσένα, ακόμη ένας χρόνος γεμάτος αγάπη, να μεγαλώνω μαζί σου και να γελάω. Χαρούμενα 27α γενέθλια, είσαι ο αγαπημένος μου άνθρωπος και είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στο πλευρό σου.» έγραψε η Hailey στη λεζάντα του post της και συγκέντρωσε περισσότερα από 3 εκατομμύρια likes. Όσο για τα σχόλια των θαυμαστών; Ήταν γεμάτα αγάπη ευχήθηκαν όλοι τα καλύτερα στον Justin.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Hailey στη gallery.