Justin Bieber: Αφιέρωσε το νέο του music video στη Hailey και θα λιώσεις

Χωρίς ντροπές, αποδεικνύουν πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πόσο περισσότερο μπορεί να ερωτευθεί ένα ζευγάρι σε βάθος χρόνου; Η αγαπημένη σου Hailey, φαίνεται πως κάθε μέρα που περνά ερωτεύεται και περισσότερο τον σύζυγό της Justin Bieber, βέβαια αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά εκείνοι με τις κινήσεις τους.

Το διάσημο ζευγάρι δεν ντρέπεται και δεν φοβάται να δείξει στους θαυμαστές πώς περνά την ημέρα του, ιδίως εν μέσω καραντίνας, αλλά και όποτε βρίσκουν ευκαιρία αποκαλύπτουν την αγάπη τους με μικρές αλλά πολύτιμες κινήσεις. Να σου θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Justin κυκλοφόρησε το music video του «Anyone» και τώρα κυκλοφορεί ακόμη ένα video.



Ο τραγουδιστής πολλές φορές έχει μιλήσει για τη σύζυγό του με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο αυτή τη φορά τα είπε όλα χωρίς να μιλήσει ιδιαίτερα. Και αφού λένε, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ο Justin αφιέρωσε στην αγαπημένη του το νέο music video του «Anyone».

Μέσα από αυτό το video σίγουρα θέλει να της δείξει την αφοσίωσή του και πράγματι εμάς μας κέρδισε! Στο εναλλακτικό music video του «Anyone» θα δεις την Hailey και τον Bieber και θα ζηλέψεις την ιδανική τους σχέση. Αναρωτιέσαι πώς μπορεί να είναι η καθημερινότητά τους; Ε λοιπόν, όλες σου οι απορίες θα λυθούν, αρκεί να δεις το music video που βρίσκεται παρακάτω.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved