Justin - Hailey: Σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στον γάμο τους;

Λες να σκέφτονται παιδιά;

Ο έγγαμος βίος φαίνεται πως κυλά ευχάριστα για τον Justin Bieber και την πανέμορφη Hailey. Το ζευγάρι περνά την καραντίνα μαζί και πρέπει να ομολογήσουμε πως χαίρονται κάθε λεπτό κάτω από την ίδια στέγη, τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media. Και μιας και είναι ολοφάνερο ότι αγαπιούνται τρελά, αλλά και ότι έχει βρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου, πρέπει να απαντηθεί μια βασική ερώτησή μας: Πότε θα μεγαλώσει η οικογένειά τους;

Όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο σχόλιο του Justin στην Hailey σε μια κοινή τους φωτογραφία. Ο Justin χαριτολογώντας σχολίασε το πηγούνι της αγαπημένης του και με αφορμή τις κοινές φωτογραφίες τους στα social πηγές αποκάλυψαν αν το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα.

Λοιπόν, έχουμε απάντηση και σε αυτή την ερώτηση και πρόκειται να σου λύσουμε την απορία. Σύμφωνα με εμπιστευτικές πηγές του Weekly, το ζευγάρι σκέφτεται το μέλλον του πολύ σοβαρά. Ένα σχόλιο του ίδιου του Justin πυροδότησε τις φήμες που θέλουν την Hailey κάποια στιγμή να γίνεται μανούλα και κάπως έχουμε ενθουσιαστεί!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Justin Bieber: Seasons» είχε συζητηθεί το θέμα περί οικογένειας, ωστόσο όπως αναφέρεται στο usmagazine πολλά είναι εκείνα τα οποία σκέφτονται.

Ούτε η Hailey, ούτε ο Justin θέλουν να πιέσουν ο ένας τον άλλον για αυτό το μεγάλο βήμα μιας και ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν ακόμη μια καριέρα να χτίσουν, το σημαντικό όμως είναι ότι θέλουν πολλά παιδιά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να μεγαλώσουν την όμορφη οικογένειά τους.






Δες στη gallery τις πιο όμορφες φωτογραφίες τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved