Ariana Grande: Έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση στον αρραβωνιαστικό της

Το κορίτσι μας είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και το δείχνει.

Η αγαπημένη σου pop τραγουδίστρια Ariana Grande, έκανε την πιο όμορφη αφιέρωση στον αγαπημένο της Dalton Gomez. Με ένα post στα insta stories της η Ari όχι μόνο έδειξε πόσο ερωτευμένη είναι, αλλά απέδειξε στους διαδικτυακούς της θαυμαστές πως ο Dalton είναι όντως το άλλο της μισό.

Όσο για τη σχέση τους, αποκλειστική πηγή του Αμερικάνικου People αναφέρει πως όλοι αγαπούν τον Dalton και πως είναι υπέροχος για την Ari. Είναι ευτυχισμένοι μαζί και η Ariana ανυπομονεί να γίνει σύζυγός του.



Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε γνωστό πριν κάποιο διάστημα πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Dalton Gomez και πλέον οι δύο τους είναι ένα ευτυχισμένο αρραβωνιασμένο ζευγάρι. Τα social media της Ari, έχουν γεμίσει με φωτογραφίες τους και οι θαυμαστές δεν χορταίνουν να τους βλέπουν αγκαλιά. Λοιπόν, το πρόσφατο post της καλλιτέχνιδας είναι γεμάτο αγάπη και σίγουρα ο Dalton μόλις το είδε «έλιωσε».

https://www.instagram.com/p/CJB4svPlDD_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως όλοι, έτσι και το ζευγάρι αυτό γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων και στα social media δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα δώρα τους, τις αγκαλιές και τα φιλιά τους. Η Ariana έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση στο αγόρι της και σίγουρα πρέπει να δεις το insta story της.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved