Dalton Gomez: Όσα πρέπει να μάθεις για τον αρραβωνιαστικό της Ariana Grande

Τελικά τον εγκρίνεις;

Ακόμη ένας αρραβώνας πραγματοποιήθηκε και όπως φαίνεται η είδηση αυτή ήρθε για να μας αιφνιδιάσει. Η Ariana Grande, αποφάσισε να κάνει-ξανά- το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της και να φορέσει το μονόπετρο που της πρόσφερε ο καλός της. Ο λόγος για τον Dalton Gomez, το άλλο μισό της Ari. Πριν ξεκινήσουμε εν τω μεταξύ, να ξέρεις πως στα σχόλια της κοινής τους φωτογραφίας οι fans σχολίασαν την ομοιότητα του Dalton με τον Pete Davidson. Συμφωνείς και εσύ με αυτό;

https://www.instagram.com/p/CJB4svPlDD_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ευχάριστη είδηση του αρραβώνα ήρθε από τα social media, τουλάχιστον τότε το καταλάβαμε, μιας και οι κοινές τους φωτογραφίες αλλά και το μονόπετρο στο χέρι της Ariana, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους θαυμαστές. Λοιπόν, πριν πάρουμε απόφαση πως το κορίτσι μας αρραβωνιάστηκε πρέπει να διαπιστώσουμε αν όντως εγκρίνουμε τον… γαμπρό, είσαι έτοιμη να μάθεις περισσότερα για τον Dalton;

Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι κάποιους μήνες μαζί. Οι δύο τους πέρασαν την καραντίνα μαζί στο Los Angeles και μάλιστα μια εμπιστευτική πηγή του ET κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown είχε αποκαλύψει πως περνάνε αρκετά καλά.

Ο Dalton έχει εμφανιστεί σε music video της Ariana και αναφερόμαστε στο εξαιρετικό ντουέτο της με τον Justin Bieber, στο τραγούδι «Stuck With You».

Αυτή ήταν σίγουρα η επιβεβαίωση της σχέσης τους, πέρα από τα snaps και τα posts στο Instagram. Πάντως, δεν τον βλέπουμε για πρώτη φορά, αφού το 2017, είχε εμφανιστεί σε μια φωτογραφία της Miley Cyrus.

O Dalton, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια. Όπως αναγράφεται στο bio του, στον ισότοπο Aaron Kirman Group, έχει εργαστεί σε πολυτελή ακίνητα για πέντε χρόνια με τεράστια επιτυχία.

Το αγόρι της Ari εργάζεται ως κτηματομεσίτης και σύμφωνα με τις πηγές των διεθνών Μέσων, πουλάει σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, φαίνεται πως οι δύο τους έχουν περισσότερα κοινά. Σύμφωνα με το Ε!, o Dalton ήταν χορευτής και για αυτό είχαν και αρκετούς κοινούς φίλους.

Αν και το προφίλ του στο Instagram είναι κλειδωμένο, υπάρχουν πολλές κοινές φωτογραφίες του με την Ariana και πρέπει να παραδεχθείς πως οι αναρτήσεις τους… στάζουν μέλι!

Δες στη gallery περισσότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved