Pete Davidson: Ήταν αυτό υπονοούμενο για τη σχέση του με την Ariana Grande;

Δεν περιμέναμε να το ακούσουμε αυτό!

Πριν ξεκινήσουμε να σου λέμε τι έγινε με τον Pete Davidson, πρέπει να σου υπενθυμίσουμε πως πριν περίπου δύο χρόνια ήταν αρραβωνιασμένος με την μοναδική και αγαπημένη μας Ariana Grande. Αυτή η σχέση έχει πια τελειώσει, ωστόσο να ξέρεις, ο Pete πρόσφατα «πέταξε» ένα υπονοούμενο που κανένας δεν περίμενε.

Ας ξεκαθαρίσουμε σε αυτό το σημείο κάτι πολύ σημαντικό, ο Pete έχει προχωρήσει στη ζωή του, το ίδιο και η Ari, ωστόσο έχουν και οι δύο αρκετό χιούμορ που πολλές φορές αφήνει άφωνους τους θαυμαστές. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωσή μας.

Λοιπόν, ο Pete έκανε κατά κάποιο τρόπο μια αναφορά στον…«γάμο» του με την... Ariana και ο τρόπος θα σε σοκάρει. Καθώς μια fan βιντεοσκοπούσε φώναξε στον Pete και του είπε πως το όνομά της είναι Ariana.

Πώς φαντάζεσαι αντέδρασε ο Pete; Είναι ολοφάνερο πως η θαυμάστρια είπε το όνομά της και αφού ήταν ίδιο με της πρώην του, ήλπιζε να της δώσει περισσότερη σημασία. Ο Pete, εφοδιασμένος με χιούμορ της απάντησε γρήγορα και της είπε: «Γεια σου λοιπόν, ας παντρευτούμε!» Η θαυμάστρια κατενθουσιάστηκε και μάλιστα ανέβασε στο Tik- Tok το συμβάν αυτό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved