Η Ariana Grande ποζάρει με σέξι εσώρουχα και το Instagram την αποθεώνει

Οι followers της δε σταμάτησαν να σχολιάζουν στη φωτογραφία.

Οι σέξι φωτογραφίες δεν είναι κάτι νέο για τις celebrities. Λίγο να τις παρακολουθείς, γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι λογαριασμοί τους στο Instagram είναι γεμάτοι από λήψεις που συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes και αυτό συμβαίνει για έναν πολύ καλό λόγο. Είτε λόγω των φωτογράφων τους είτε λόγω της καθημερινότητάς τους μέσα στα φλας, το αποτέλεσμα είναι οι πιο Instagrammable φωτογραφίες.

Ειδικά στη διεθνή showbiz, υπάρχουν πολλά ονόματα που ενδεχομένως να σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τα παραπάνω. Αλλά μερικές από αυτές, ας είμαστε ειλικρινείς, ξεχωρίζουν.

Σήμερα, η προσοχή έχει στραφεί στην αγαπημένη Ariana Grande που αποφάσισε να κάνει μία έξτρα σέξι φωτογράφιση για χάρη αφενός του remix video με την Doja Cat και αφετέρου του λογαριασμού της στο Instagram.




Η λαμπερή τραγουδίστρια φόρεσε ένα εντυπωσιακό lingerie, πόζαρε πολύ αισθησιακά στον φακό σε ένα φόντο με σκάλες και άφησε τους 220 εκατομμύρια followers της να παραληρούν και να τη γεμίζουν με σχόλια και likes.

Περιττό να πούμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεπέρασε τα 3,7 εκατομμύρια likes μέσα σε 4 ώρες και, μόλις τη δεις στην παρακάτω gallery, καθόλου δε θα απορήσεις που όλοι τη συζητάνε. Ακόμα και για την Ariana, το θέαμα είναι αποστομωτικό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved