Demi Lovato: Δείχνει τα σημάδια που αγαπάει στο σώμα της για πρώτη φορά

Έχει αγαπήσει το σώμα της και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για αυτό που έκανε.

Η Demi Lovato μόλις απέδειξε πως πια έχει αγαπήσει το σώμα της και αυτό είναι κάτι που σίγουρα πρέπει όλες να κάνουμε! Μετά από την ανάρτησή της, σίγουρα θε σκεφτείς και εσύ πως ακόμη κι αν δεν σου αρέσει κάποιο σημάδι στο σώμα σου, πρέπει να το αγαπήσεις και όχι να ντρέπεσαι για αυτό.

Η Demi έκανε ένα τεράστιο βήμα και αποκάλυψε μια σειρά φωτογραφιών με το σώμα της, χωρίς καμία επεξεργασία και χωρίς κανένα… «κόμπλεξ». Κατά κάποιον τρόπο, γιόρτασε το σώμα της και το ίδιο έκαναν και οι θαυμαστές.

Για την ακρίβεια, η Demi έριξε χρυσόσκονη στις ραγάδες της και έκανε τη μεγαλύτερη προσωπική αποκάλυψη για το σώμα της αλλά κυρίως για τον τρόπο που έβλεπε τον εαυτό της μέχρι πρότινος. Γνωρίζουμε όλοι πως η Demi στο παρελθόν είχε διατροφικές διαταραχές, έτσι, όσα έγραψε έχουν βαθύτερο νόημα.

«Συνήθιζα να πιστεύω ότι η ανάρρωση από μια διατροφική διαταραχή δεν ήταν πραγματική. Είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να πω ειλικρινά για πρώτη φορά στη ζωή μου - ο διαιτολόγος μου με κοίταξε και είπε ‘’Αυτό μοιάζει με την ανάκαμψη μια διατροφικής διαταραχής’’. Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες που έβγαλα στην καραντίνα αυτό το καλοκαίρι, όταν ήθελα να γιορτάσω τις ραγάδες μου αντί να ντρέπομαι για αυτές.»

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved