Demi Lovato: Η συνεργασία έκπληξη με γνωστό συγκρότημα θα σε ενθουσιάσει

Αυτό το κομμάτι θα γίνει το αγαπημένο σου.

Μετά τη δυναμική επιστροφή της η Demi Lovato δεν έχει σταματήσει να μας ενθουσιάζει. Το κορίτσι της pop σκηνής έχει βάλει φωτιά στις μουσικές πλατφόρμες και υπόσχεται τεράστιες επιτυχίες στο μέλλον. Αυτή τη φορά, συνεργάζεται με ένα από τα πιο δυναμικά pop συγκροτήματα και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Το κομμάτι για το οποίο συνεργάστηκε η Demi με το συγκρότημα αυτό πρόκειται για μια εκτέλεση μοναδική. Η πρώτη version του «Monster» είναι κομμάτι του album του «Wake Up, Sunshine». Έμεινε στην κορυφή του Alternative Airplay Chart του Billboard για περισσότερες από 10 εβδομάδες και κέρδισε περισσότερα από 30.000.000 streams στην πλατφόρμα του Spotify.

https://www.instagram.com/p/CH0xkqTj3_w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε επίσης: XLerate your confidence: Πώς η αυτοπεποίθηση σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου

Λοιπόν, το συγκρότημα με το οποίο ένωσε τις δυνάμεις της η Demi Lovato είναι μια pop punk μπάντα με τίτλο «All Time Low» που γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Tο κομμάτι αυτό είναι σίγουρα το επόμενο fav track της playlist σου και αν είσαι στα χωρίσματα με το αγόρι σου, τότε θα ταυτιστείς απόλυτα. Το feat με την Demi Lovato σίγουρα απογείωσε το κομμάτι αυτό και σύντομα θα το δούμε να φιγουράρει στα charts.

Άκουσε το «Monster ft. Demi Lovato» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved