Demi Lovato: Η αναφορά στον αρραβώνα της που κανένας δεν περίμενε

Σε έναν μονόλογο στα  People's Choice Awards μίλησε για εκείνον και μείναμε άφωνες.

Ποιος θα περίμενε να ακούσουμε την Demi Lovato να μιλά για τον πρώην αρραβωνιαστικό και αγαπημένο της. Γνωρίζουμε ήδη πόσο της έχει κοστίσει αυτός ο χωρισμός οπότε καταλαβαίνεις πως κάθε αναφορά στο πρόσωπό του μοιάζει… τουλάχιστον άβολη. Κι όμως! Μίλησε για εκείνος και πρέπει να παραδεχθούμε όλοι ότι δεν το περιμέναμε.

Η Demi ήταν η οικοδέσποινα των People's Choice Awards και όλοι περίμεναν να ακούσουν τι θα έλεγε στον μονόλογό της. Αυτή η χρονιά για εκείνη ήταν γεμάτη συγκινήσεις και να σκεφτείς ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα γνώρισε τον απόλυτο έρωτα, συζητήθηκε για την υπέροχη ερμηνεία της τα Grammy και τραγούδησε στο Super Bowl.

Μη ξεχνάς βέβαια και την πανδημία που άλλαξε τη ζωή της, όπως όλων μας, αλλά και τον αναπάντεχο χωρισμό της. Τι είπε για αυτό; Εφοδιασμένη με χιούμορ και ψυχραιμία δείχνει πάντως ότι τον έχει ξεπεράσει.

Διάβασε επίσης: Πώς θα αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις στον κόσμο του dating

Τι είπε στο λόγο της; Μίλησε για την χρονιά που της έφερε άνω- κάτω τη ζωή και της έδωσε υπέροχες εμπειρίες. Συγκεκριμένα είπε: «Αυτή η χρονιά ήταν η μεγαλύτερη χρονιά της ζωής μου. Για να μην παρεξηγηθώ, ξεκίνησε απίστευτα. Ανέβηκα στη σκηνή των Grammys και τραγούδησα τον Εθνικό Ύμνο στο Super Bowl. Ο κορονοϊός χτύπησε και όλα σταμάτησαν οπότε έκανα ό,τι έκαναν όλοι, μπήκα σε καραντίνα και... αρραβωνιάστηκα.» Ναι, τι κι αν εσύ δεν έχεις αρραβωνιαστεί, η Demi αυτό έκανε. Συνέχισε λέγοντας: «Είδα τις σεζόν του Pretty Little Liars, ξε-αρραβωνιάστηκα και ψάχνω για aliens στην έρημο, οπότε ναι, γενικά ό,τι κάνουν όλοι.» Αυτό θα πει αυτοσαρκασμός λοιπόν!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved