Bella Hadid: Η συγκινητική αποκάλυψη για τη μάχη που δίνει με τη Νόσο Lyme

Άλλη μια celeb ανοίγει τη καρδιά της και εξομολογείτε κάτι τόσο σημαντικό.

Τα αυτοάνοσα νοσήματα ταλαιπωρούν πλέον μεγάλο μερίδιο ανθρώπων, αλλά το θετικό τουλάχιστον της υπόθεσης είναι ότι πλέον δεν αποτελούν θέματα ταμπού στην κοινωνία. Πολλοί διάσημοι star έχουν ανοιχτεί και έχουν αποκαλύψει τη μάχη που δίνουν καθημερινά με τα νοσήματά τους δίνοντας το πάτημα σε νεότερους ανθρώπους να αποδεχθούν αλλά και να μιλήσουν ανοιχτά για την ασθένειά τους.

Η πιο πρόσφατη εξομολόγηση ήταν αυτή της Bella Hadid μέσα από το προφίλ της στο instagram. Το 23χρονο μοντέλο είναι μια από τις διάσημες που μίλησαν για το αυτοάνοσο νόσημά τους. Όπως η Avril Lavigne και ο Justin Bieber, έτσι και η Bella έρχεται αντιμέτωπη με τα συμπτώματα της Νόσου Lyme. Συγκεκριμένα με ένα Insta Story της έδειξε στους εκατοντάδες followers της τα συμπτώματα αυτής της χρόνιας νόσου και όπως αποκάλυψε αντιμετωπίζει τουλάχιστον δέκα από αυτά σε καθημερινή βάση.

Με ένα σχεδιάγραμμα της συγγραφέως Joudie Kalla, προσπάθησε να εξηγήσει στους ακόλουθούς της τα συμπτώματα που βιώνει κάποιος ασθενής με την Νόσο του Lyme. Σε δεύτερο story της έγραψε χαρακτηριστικά ότι κάθε μέρα νιώθει τουλάχιστον δέκα από αυτά τα συμπτώματα της Νόσου στο σώμα της. Το μοντέλο πολεμά με αυτή την Νόσο από τα 14 της αλλά από τα 18 και μετά η κατάστασή της έγινε πιο σοβαρή.

Πραγματικά, κάθε άνθρωπος που παλεύει με κάποιο αυτοάνοσο νόσημα βιώνει μια τρομερά επίπωνη κατάσταση και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια θεραπεία για τα περισσότερα νοσήματα αυτής της τάξεως. Στην οικογένεια της Hadid πάντως, ακόμη δύο μέλη της οικογένειας- η μητέρα της Yolanda και ο αδερφός της Anward- αντιμετωπίζουν τα ίδια συμπτώματα μιας και έχουν και εκείνοι την Νόσο του Lyme. Οι τρεις τους ωστόσο, όσο κι αν ταλαιπωρούνται δεν το βάζουν κάτω, αντιθέτως προσπαθούν μέσα από ομιλίες να ευαισθητοποιήσουν μερίδιο κόσμου σχετικά με το θέμα.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved