Η Bella Hadid στην τελευταία της φωτογράφηση με μαγιό δεν παίζεται

Το topmodel φωτογραφήθηκε με την νέα συλλογή μαγιό Calvin Klein.

Η Bella Hadid είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα αυτή τη στιγμή και όχι άδικα. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε για εκείνη: το καλλίγραμμο σώμα της, το ιδιαίτερο πρόσωπό της ή ότι ήταν το κορίτσι του The Weeknd;

Σε άλλα νέα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Bella πόσταρε στο Instagram τέσσερις εντυπωσιακές εικόνες από την φωτογράφηση που έκανε για την καλοκαιρινή καμπάνια της γνωστής εταιρίας Calvin Klein. Εκεί την είδαμε να ποζάρει φορώντας τα νέα μπικίνι του brand σε υποβρύχιες λήψεις, με εκείνη να δείχνει πιο wow από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CCjyWbigXDM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 23χρονη δεν δίστασε να δημοσιεύσει μερικές backstage φωτογραφίες στις οποίες βρίσκεται στην πισίνα με το συνεργείο της φωτογράφησης, που όπως η ίδια έγραψε έγινε πριν το ξέσπασμα του Κορονοϊού. Όπως η ίδια είπε απόλαυσε φουλ την όλη διαδικασία της φωτογράφησης στην πισίνα και δήλωσε τρισευτυχισμένη με το αποτέλεσμα.

Εμείς βρήκαμε μερικές από τις τελικές λήψεις και σου τις παρουσιάζουμε στη παρακάτω gallery για να δεις με τα μάτια σου πόσο κούκλα είναι η αγαπημένη μας celeb.

https://www.instagram.com/p/CCjrjprANR9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved