Η μεγάλη αποκάλυψη για την υγεία του Justin Bieber που κανείς δεν περίμενε να ακούσει

Ο Justin αντιμετώπιζε πολλά τα τελευταία χρόνια και δεν είχε κανείς την παραμικρή ιδέα.

Σίγουρα θα έχεις προσέξει ότι τα τελευταία χρόνια ο Justin Bieber δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός στο επαγγελματικό κομμάτι. Το μεγάλο ταλέντο της γενιάς του, το παιδί που άλλοτε κυκλοφορούσε τη μία επιτυχία μετά την άλλη και που έκανε όλον τον πλανήτη να τραγουδάει τα κομμάτια του μπαίνοντας στις πρώτες θέσεις των παγκόσμιων charts ξαφνικά αποφάσισε να μειώσει ταχύτητα. Για πολλούς, αυτή ήταν μία ανεξήγητη απόφαση με την εκτόξευση της καριέρας του, και τελικά ήρθε τώρα η στιγμή να βγουν περισσότερες λεπτομέρειες στο φως...

Θυμάσαι που ο τραγουδιστής εμφανιζόταν πολλές φορές ταλαιπωρημένος, απεριποίητος, με το πρόσωπό του να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση κι αναρωτιόσουν τι του έχει συμβεί; Πολλοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μάλλον επρόκειτο για χρήση ουσιών και τα δημοσιεύματα δεν τον άφηναν σε ησυχία.

Ποιος να το έλεγε ότι θα έφτανε τώρα η στιγμή να δοθεί η απάντηση σε όλα τα παραπάνω κι ότι, μάλιστα, αυτή θα έκρυβε τον αγώνα του Justin με την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας τι του έχει συμβεί και μπορείς να διαβάσεις τα πάντα στην gallery στη συνέχεια.




Διάβασε επίσης: Digital girls: Οι εφαρμογές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved