Cole Sprouse: Το απίστευτο post μετά τον χωρισμό του από τη Lili Reinhart

Ο star μίλησε για το χωρισμό τους και εξομολογήθηκε κάτι απίστευτο.

Ο Cole Spourse, επιτέλους έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για το χωρισμό του από το αστέρι της σειράς Riverdale, Lili Reinhart. Τι κι αν οι δυο τους μια τα έβρισκαν και μια τα... έχαναν, πήραν απόφαση ότι η σχέση τους είχε φτάσει πια στο τέλος.

Ο Cole αποκάλυψε το χωρισμό τους, πού αλλού; Στο instagram. Άλλωστε αυτό πια είναι της μόδας για τα διάσημα ζευγάρια(βλέπε Miley Cyrus). Όπως και να 'χει, οι θαυμαστές έπρεπε να μάθουν όλη την αλήθεια και έτσι η αποκάλυψη ήρθε από το instagram όπου ο ίδιος έγραψε ότι η σχέση του με την Lili τελείωσε.

https://www.instagram.com/p/CEFPYvKJDGM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό που δεν ξέραμε λεπτομερώς, πάντως, ήταν η αιτία χωρισμού και το χρονικό της λήξης της σχέσης τους. Αυτό που μάθαμε από τον Cole ήταν ότι χωρίστηκαν τον Ιανουάριο και η οριστική τελεία μπήκε τον Μάρτιο. Τους πήρε λίγο χρόνο, δε νομίζεις;

Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και εμείς είμαστε σύμφωνες με αυτόν το χωρισμό. Ο Cole επίσης όμως, όπως αναφέρεται στο post που έκανε, δεν κρατά καμία κακία προς την Lili, αντιθέτως νιώθει τυχερός που την ερωτεύτηκε. Όπως τόνισε δεν πρέπει να ακούμε τίποτα άλλο παρά ότι η Lili είναι ένα υπέροχο κορίτσι και της εύχεται τα καλύτερα.

Υ.Γ: Εμείς πάντως όταν χωρίζουμε κορίτσια δεν είμαστε και τόσο πολιτισμένες όπως ο Cole. Πού μπορούμε να πάρουμε μαθήματα;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved