Ariana Grande: Η ταινία που άλλαξε εντελώς τη ζωή της

Αν θες να γίνεις vegan,η Ari είναι το κατάλληλο πρόσωπο για συμβουλές.

Ολοένα και περισσότερα άτομα τείνουν να επιλέγουν vegan διατροφικές συνήθειες στις μέρες μας. Είτε κάποιος επιλέγει να μην τρώει καθόλου κρέας, είτε επιλέγει να κάνει «μεγαλύτερες θυσίες» και να μην τρώει ούτε τα παράγωγά του, η διατροφή αυτή είναι πολύ πιο ευεργετική από όσο πιστεύεις.

Μπορεί να μιλάμε για τη φίλη σου, τη κολλητή σου ή και τον συμμαθητή σου, εκείνον που βρίσκεται στο πίσω θρανίο από εσένα, πάντως στην προκειμένη περίπτωση θα σου μιλήσουμε συγκεκριμένα για μια αγαπημένη σου star, την Ariana Grande που όχι μόνο είναι vegan, αλλά υποστηρίζει ότι αυτή της η επιλογή ήταν η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει ποτέ.

Πώς έγινε vegan; Όπως πολλοί, παρακολούθησε μια ταινία και έκτοτε άλλαξε όχι μόνο διατροφικές συνήθειες αλλά και τρόπο ζωής. Σύμφωνα με το V Magazine, η ταινία που άλλαξε τον τρόπο σκέψης της είχε τίτλο «Forks Over Knives» και την παρακολούθησε το 2013. Από τότε μυήθηκε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής αλλά κυρίως διατροφής. Η αγάπη της για τα ζώα αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στην μεγάλη αυτή αλλαγή και έτσι αποφάσισε να γίνει vegan.

Παρά τις νέες της διατροφικές συνήθειες, πρέπει να σου πούμε ότι η Ari δε στερείται στη πραγματικότητα κάτι, αφού καταναλώνει τροφές οι οποίες της προσφέρουν όλες τις βιταμίνες αλλά και τα απαραίτητα ευεργετικά συστατικά για τον οργανισμό της. Σε ένα παλαιότερο Q&A η Ariana αποκάλυψε την αγάπη της για την ιαπωνική κουζίνα, οπότε αν επιλέξεις να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, μπορείς σίγουρα να ακολουθήσεις τα βήματα της Queen Ariana.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved