Ariana Grande: Το look της για την καραντίνα είναι super cool

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο

Η έλευση του κορονοϊού βρήκε τον πλανήτη εντελώς απροετοίμαστο. Για τους περισσότερους ανθρώπους, όλη η κατάσταση που βιώσαμε και που συνεχίζουμε να βιώνουμε είναι κάτι που μόνο σε ταινίες μπορούσαν να φανταστούν. Ο όρος πανδημία βρισκόταν μέσα στις παρέα μόνο στα πλαίσια πλάκας και, όταν ήρθε η καραντίνα ειδικά, η κατάσταση έγινε πιο σουρεάλ από ποτέ. Κλειστήκαμε στα σπίτια μας, προσπαθήσαμε να γεμίσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας με εναλλακτικές που θα μας κρατούσουν απασχολημένες.

Ακόμα κι αφότου βγήκαμε έξω, όμως, τα μέτρα δεν περιορίστηκαν. Πέρα από την καθαριότητα, η μάσκα προστασίας έγινε καθημερινός σύμμαχος κι αυτό συνέβη στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πλέον, βλέπουμε μέχρι και τους celebrities να κάνουν με αυτό το look τις βόλτες τους δίνοντας το καλό παράδειγμα.




Η Ariana Grande βρίσκεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πάντα με το δικό της απαράμιλλο στιλ, φόρεσε τη μάσκα, τη συνδύασε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ικανοποιήσει τους followers της.

Τόσο στιλάτη ακόμα και φορώντας τη νοσοκομειακή μάσκα, μόνο η Ari θα μπορούσε να είναι και μόλις δεις τις φωτογραφίες που βρίσκονται στην παρακάτω gallery θα καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα σου μιλάμε. Good Job, Ariana!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved