Το cute post της Ariana Grande για το νέο της αγόρι δείχνει τη σχέση τους

Ο έρωτας δεν κρύβεται είναι γεγονός.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ariana Grande είναι εδώ και λίγους μήνες σε σχέση με τον γοητευτικό Dalton Gomez. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την περίοδο της καραντίνας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε όταν είδαμε τον Gomez στο νέο βιντεοκλίπ της Ariana "Stuck With U".

Όπως φαίνεται ο νεαρός μεσίτης σπιτιών και η τραγουδίστρια θέλουν να κρατούν ιδιωτική τη σχέση τους, όχι όμως μυστική. Οι φήμες αναφέρουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο. Η καραντίνα τους έφερε ακόμη πιο κοντά αφού πέρασαν μαζί τον κατ' οίκον περιορισμό στο Los Angeles και από τότε είναι αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/CB8tD76jlqV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CDrQ3i-h_Lz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγες ημέρες ο Dalton είχε τα γενέθλιά του και η Ariana επιβεβαίωσε το δεσμό τους με τον πιο γλυκό τρόπο. Η ερμηνεύτρια του "7 rings" έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μερικές φωτογραφίες και βίντεο που έχει με τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/CDmAXPglcaw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά στο μωρό μου, τον καλύτερό μου φίλο και στο αγαπημένο μου κομμάτι όλων των ημερών», έγραψε η Grande και εμείς λιώνουμε ακόμη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved