Το συγκινητικό μήνυμα της Selena Gomez προς τους θαυμαστές της

Με ένα IGTV video στέλνει ένα μήνυμα που πρέπει να ακούσεις.

Η Selena Gomez είναι εκείνο το κορίτσι που θα θέλαμε να έχουμε στην παρέα μας. Με το ήρεμο βλέμμα της και την σταθερή της φωνή καταφέρνει πάντα να μας ηρεμεί και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζουμε με τίποτα.

Παρά τα τόσα που έχει περάσει, αποπνέει μονίμως μια αισιοδοξία και το πιο σημαντικό είναι ότι μας βάζει στη ζωή της με τον δικό της μαγικό τρόπο. Οι fans που την ακολουθούν στα social media είναι αμέτρητοι και όλοι την λατρεύουν, το τελευταίο όμως διάστημα η Selena δεν ήταν τόσο ενεργή, κάτι που έκανε τους θαυμαστές της να ανησυχούν.

Δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό όμως και μετά από την ανάρτησή της λύθηκαν όλες οι απορίες μας.
Με ένα συγκινητικό video η Selena αποφάσισε να μιλήσει στους θαυμαστές της και να τους στείλει ένα, γεμάτο αγάπη μήνυμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι ετοιμάζει και όπως είπε και εκείνη στα μισά του video, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν βλέπει την ώρα να μοιραστεί μαζί μας.

Λόγω της μικρής απουσίας της από τα social media, διάλεξε αυτόν τον τρόπο για να δώσει το παρόν και να υπενθυμίσει πόσο αγαπά όλους τους θαυμαστές της αλλά και πόσο της έχουν λείψει. Με όλα αυτά που συνέβησαν από την αρχή της χρονιάς αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε άνετα να ποστάρει διάφορα στο προφίλ της, παρ' όλα αυτά υπόσχεται ότι θα είναι πιο ενεργή στα social media και από εδώ και πέρα θα μας δείχνει περισσότερα από όσα κάνει.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved