Η Selena Gomez είχε γενέθλια και το Instagram γέμισε με ευχές!

Κι όμως, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια έγινε 28 ετών.

Η αγαπημένη μας Selena, είχε πριν λίγα 24ωρα τα γενέθλιά της και τώρα ετοιμάσου να σοκαριστείς. Το πρώην κορίτσι του Justin Bieber έκλεισε τα 28 (ναί, κι όμως!) παρόλο που δείχνει αρκετά μικρότερη.

Η ερμηνεύτρια του "Lose You To Love Me", είναι γεννημένη στις 22 Ιουλίου του 1992 και ανήκει στο ζώδιου του Καρκίνου. Η 28χρονη πλέον Gomez αποφάσισε να περάσει την ημέρα των γενεθλίων της ήρεμα, χωρίς κοσμικότητες ή πάρτι αλλά μόνο με τα πιο κοντινά και αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CDAMv-ajRqr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Άφησα το τηλέφωνό μου στην άκρη για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αφού ήθελα να είμαι ουσιαστικά παρούσα σε αυτές τις στιγμές αλλά έχω διαβάσει όλα τα post σας. Απλά ήθελα να πω ευχαριστώ για κάθε μήνυμα, νιώθω τόση αγάπη. Σας αγαπώ παιδιά τόσο πολύ και κάπως έτσι έγινα 28 ετών», έγραψε η Selena κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η οποί ξεπέρασε τα 4.5 εκατομμύρια likes.

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως όλοι οι συνεργάτες και φίλοι της Selena πόσταραν σε Instagram stories φωτογραφίες με ξεχωριστές και αγαπημένες τους στιγμές μαζί της, στέλνοντας με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο τις γενέθλιες ευχές τους. Εκείνη της έκανε repost και το μόνο σίγουρο είναι πως η τραγουδίστρια δέχθηκε τόνους αγάπης στα φετινά της γενέθλια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved