Το ιδιαίτερο μήνυμα της Selena Gomez στους αποφοίτους από οικογένειες μεταναστών

Εμείς πάντως την συγχαίρουμε.

Η περίοδος αυτή κανονικά θα ήταν η εποχή του κλεισίματος των σχολείων και της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Το ξαφνικό ξέσπασμα της πανδημίας του Κορονοϊού όμως άλλαξε φέτος όλα τα δεδομένα. Σε πολλές χώρες του πλανήτη θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο σύστημα εξετάσεων και αποφοίτησης. Οι μαθητές θα αναγκαστούν να ζήσουν μια εναλλακτική τελετή από την άνεση των σπιτιών τους αφού αποφασίστηκε οι αποφοιτήσεις του 2020 να γίνουν ψηφιακά.

Η 27χρονη τραγουδίστρια μας εξέπληξε ευχάριστα για ακόμη μια φορά όταν εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στη διαδικτυακή τελετή αποφοίτησης «#Immigrad 2020 Virtual Commencement» της οργάνωσης Define American και μίλησε σε εκατοντάδες παιδιά μεταναστών.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους μετανάστες! Ξέρω ότι αυτή είναι μια διαφορετική τελετή, αλλά είναι πολύ πραγματική. Ανήκει σε όλες τις οικογένειες και όλους εσάς», δήλωσε η Selena κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τελετής #Immigrad 2020.

https://www.instagram.com/p/CABZm_FjjEN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θέλω παιδιά να ξέρετε ότι είστε σημαντικοί και ότι οι εμπειρίες σας αποτελούν τεράστιο μέρος της αμερικανικής ιστορίας», ανέφερε η νεαρή pop star. «Όταν η οικογένειά μου ήρθε εδώ από το Μεξικό, ξεκίνησαν την αμερικανική ιστορία μου, καθώς και τη δική τους. Είμαι υπερήφανη Αμερικανο-μεξικανή τρίτης γενιάς και το ταξίδι της οικογένειάς μου και οι θυσίες τους με βοήθησαν να με φτάσουν εδώ που είμαι σήμερα», τόνισε.

«Στέλνω όλη μου την αγάπη σε όλους σας σήμερα και τα συγχαρητήριά μου και ελπίζω ότι είστε έτοιμοι να γίνετε αυτό που θέλετε να είστε», κατέληξε η Gomez συγκινώντας τους πάντες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved