O Weeknd είναι ακόμη κολλημένος με την Selena Gomez; Οι fans λένε ναι

Η αλήθεια είναι ότι οι αναφορές είναι πολλές και οι fans δεν πέφτουν ποτέ έξω.

Κάτι μας λέει ότι ο Weeknd είναι ακόμη κολλημένος με την Selena και οι fans πιστεύουν το ίδιο, πόσο μάλλον μετά το νέο του κομμάτι. Κυκλοφόρησε το music video για το τραγούδι «Snowchild» και οι θαυμαστές σχολίασαν τα πάντα στο Twitter. Φυσικά υποπτεύονται ότι το κομμάτι πρόκειται για την πρώην του Selena Gomez, αφού κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων της.

Λες να είναι όντως το «Snowchild» μια αφιέρωση για την Selena Gomez; Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο πολλοί θαυμαστές καταλήγουν στο Twitter αφού ο 30χρονος τραγουδιστής κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό music video,στα 28α γενέθλια της Selena. Οι θαυμαστές τόνισαν επίσης ότι εκτός από την ημερομηνία της κυκλοφορίας, φάνηκε να υπάρχουν διάφορες αναφορές στους στίχους αλλά και σε σκηνές που δε μπορεί να είναι τυχαίες.



Στην αρχή του music video, θα δεις πολλά μπαλόνια, τα οποία ορισμένοι θαυμαστές πιστεύουν πως είναι ξεκάθαρα για τα γενέθλια της Selena. «Κυκλοφόρησε αυτό το τραγούδι στα γενέθλια της Selena και αναφέρεται σε εκείνη σχεδόν από την πρώτη κιόλας σκηνή», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ μοιράστηκε στιγμιότυπα των μπαλονιών στο video, καθώς και μια φωτογραφία της Selena με μπλε και λευκά μπαλόνια σε ένα από τα προηγούμενα γενέθλιά της.


Ένας άλλος χρήστης έγραψε ότι το αγαπημένο τραγούδι της Selena είναι από το album του The Weeknd «After Hours» και είναι το «Snowchild», αφού το πρόσθεσε στην playlist της με τον τίτλο «Cooking Together» στο Spotify τον Απρίλιο, κάτι που θα μπορούσε να είναι ακόμη μια ένδειξη ότι το τραγούδι είναι για εκείνη.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της Selena και έχει αναφέρει ότι το αγαπημένο της τραγούδι από το album είναι «Snowchild» .. Abel σε κατάλαβα .. Και επίσης πρόσφατα πάτησε like σε φωτογραφία του μαζί της στο instagram.»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved