Το νέο album του Weeknd είναι για την πρώην του και μετά από αυτό είμαστε σίγουρες

Είναι πολλές οι συμπτώσεις για να είναι όλα τυχαία.

Οι fans είναι πλέον πεπεισμένοι ότι όλα όσα γράφει ο Weeknd δεν είναι απλά κάποιοι στίχοι εμπνευσμένοι από κάποιον τυχαίο έρωτα, αλλά για μια συγκεκριμένη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Το νέο του album είναι γεμάτο νοήματα και μην ξεχνάς το τραγούδι «After Hours» γστο οποίο ζητούσε απεγνωσμένα πίσω αυτό το κορίτσι. Φυσικά και μιλάμε γι την Bella Hadid.

Πάνε σχεδόν οκτώ μήνες από τον χωρισμό τους και φαίνεται ο τραγουδιστής να βγάζει όλα του τα συναισθήματα μέσα από τα τραγούδια του. Αυτές οι λεπτομέρειες δε ξεφεύγουν από τους fans πάντως, οι οποίοι να σου πούμε ότι τολμούν να σχολιάσουν και να επισυνάψουν κάθε τι που θα μπορούσε να συνδέεται με την Bella.


Έτσι για άλλη μια φορά ένωσαν τα κομμάτια και είναι σίγουροι-όπως και εμείς- ότι μιλάει, ή καλύτερα τραγουδάει. για την Bella.
Στο κομμάτι «Escape From L.A» ο καλλιτέχνης δίνει λεπτομέρειες για την επαφή του με το κορίτσι και οι θαυμαστές είναι σίγουροι ότι μιλάει για τις προσωπικές του στιγμές με την Bella.





Όσο για το «Snowchild» πολλοί υποστηρίζουν ότι ακούνε το γέλιο της. Τα σχόλια στο Twitter πάντως δεν λείπουν σε καμία περίπτωση. Άλλοι καταλαβαίνουν τι περνάει ο Weeknd και άλλοι από ό,τι φαίνεται δεν συμπαθούν και πολύ την Bella μετά από όλα αυτά.
Στους στίχους του πάντως είναι ολοφάνερο ότι αυτή η σχέση τον έχει πονέσει. Κάθε χωρισμός και δύσκολος.



Διάβασε περισσότερα στη gallery

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved