Selena VS Hailey: Εσύ θα αποφασίσεις ποια από τις δύο είναι η απόλυτη Queen

Αυτή είναι ξεκάθαρα μια δύσκολη απόφαση!

Στην ερώτηση «ποια είναι καλύτερη» από τα δύο κορίτσια η απάντηση είναι σίγουρα ότι λατρεύουμε την Selena. Παρόλα αυτά και η Hailey, δεν είναι κακή, άλλωστε ακόμη και η Selena κρατά μια ιδιαίτερα καλή στάση απέναντί της.

Παρά τις διαφορές τους, τόσο στον χαρακτήρα όσο και στην εμφάνιση τους, φαίνεται ότι οι fans διαρκώς μπαίνουν στην διαδικασία να τις συγκρίνουν και ίσως αυτό να μην είναι τελικά και τόσο σωστό για καμία.

Σίγουρα η διάσημη τραγουδίστρια πάντως αν έβλεπε το παρακάτω video θα έβγαινε από τα ρούχα της για ακόμη μια φορά, αφού ξέρεις καλά ότι δεν της αρέσουν αυτές οι συγκρίσεις. Τι κι αν η πρώην του Justin Bieber είναι αυτής της άποψης, η νυν πάντα θα έρχεται «δεύτερη» στα μάτια των θαυμαστών.

Αυτή τη φορά πάντως η σύγκριση δεν έγινε για τον χαρακτήρα τους ή για κάποια τους συμπεριφορά, αντιθέτως έγινε για τις ικανότητές τους στο Tik- Tok.

Ναι, καλά διάβασες. Ένα fan account στο YouTube μάζεψε τα καλύτερα videos της Selena και της Hailey και τώρα εσύ έχεις κληθεί να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη. Αυτή είναι σίγουρα μια δύσκολη απόφαση!

Δες το video και πάρε το χρόνο σου μέχρι να αποφασίσεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved