H Shay Mitchell μεταμφιέστηκε σε τρεις ρόλους της με τον πιο sexy τρόπο

Ένα βίντεο που θα λατρέψεις.

Είναι μία από τις πιο hot ηθοποιούς του Hollywood που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κάνει πολύ κόσμο σε όλον τον πλανήτη να την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα. Την αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Pretty Little Liars, όπου υποδύθηκε την Emily Fields, μία εκ των κοριτσιών της παρέας με τα πολλά μυστικά. Στη συνέχεια, η συμμετοχή της στο You, όπου υποδύθηκε τη μανιακή με τη φίλη της, Peach Salinger, ήταν αρκετή για να την κρατήσει στην επικαιρότητα, όμως, αυτός δεν ήταν κι ο μοναδικός λόγος.

Η ευχάριστη προσωπικότητά της, η αίσθηση του στιλ της και το ταπεραμέντο της έχουν κάνει σήμερα τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μετράει πάνω από 28 εκατομμύρια followers που γεμίζουν με likes κάθε φωτογραφία και βίντεο που ανεβάζει. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι το προφίλ της δεν είναι καθόλου βαρετό. Με μία πρόχειρη βόλτα θα βρεις κάθε τύπου ανάρτηση, από τα πιο στιλιστικά και επαγγελματικά της μέχρι την κόρη της, Atlas.

Φυσικά, δε μιλάμε για άλλη, από τη Shay Mitchell, την 33χρονη καλλονή που έχει λατρέψει κάθε σινεφίλ και όχι μόνο. Η μελαχρινή ηθοποιός που έχει πάντα ευφάνταστες ιδέες, αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο TikTok, στο οποίο να μεταμφιέζεται σε τρεις διάσημους ρόλους της κι ετοιμάσου να ενθουσιαστείς.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved