Λάουρα Νάργες: Η εκρηκτική φωτογραφία κατευθείαν από τη Μύκονο

Φόρεσε ένα λευκό σύνολο που θα σε αφήσει άφωνη.

Δεν προλαβαίνουμε να εντυπωσιαζόμαστε με μία φωτογραφία που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λάουρα Νάργες ανεβάζει την επόμενη και πηγαίνει την κατάσταση ένα level παραπέρα. Με το καλοκαίρι να έχει κάνει ξεκάθαρη την παρουσία του και τη θερμοκρασία να έχει ανέβει σε βαθμούς που δεν είναι υποφερτό το κλίμα, αναμενόμενα θα βλέπαμε και τις πιο summer-ready λήψεις στα προφίλ των celebrities.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η διάσημη παρουσιάστρια, που αγαπήσαμε και μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, είπε να φορέσει ένα super sexy μαγιό ποζάροντας γεμάτη αυτοπεποίθηση στην παραλία.

Αυτήν τη φορά, η Λάουρα αποφάσισε να κάνει διακοπές στη Μύκονο και από εκεί να ανεβάσει μία φωτογραφία στην οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη χαλάρωση που ένιωθε. Για την περίσταση, επέλεξε ένα λευκό σύνολο που αναδείκνυε τις αναλογίες του κορμιού της αλλά και το μαύρισμα που έχει κάνει όλον αυτόν τον καιρό. Οι followers της τη λάτρεψαν κι αυτό μεταφράστηκε σε μερικές δεκάδες χιλιάδες likes.

«Χρειάζεται μία ολόκληρη ζωή για να ανακαλύψει κάποιος την Ελλάδα, αλλά χρειάζεται μόλις μία στιγμή για να την ερωτευτεί», έγραψε στο caption της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved