Η αποκάλυψη της Brie Larson για την ψυχική της υγεία πριν τη Marvel

Η Captain Marvel μιλάει για κάτι που δεν περίμενες.

Τα κανάλια στο YouTube έχουν γίνει μόδα πολλά χρόνια τώρα. Ο κάθε άνθρωπος, λίγη όρεξη και δημιουργικότητα να έχει, μπορεί εύκολα να γίνει influencer με ποικίλους τρόπους. Το βίντεο, όμως, είναι κάτι που έχει μεγάλη απήχηση λόγω της μεγάλης αμεσότητας και στη μεγαλύτερη διαδραστικότητα που προσφέρει συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο Μέσο.

Δεν είναι να σε εκπλήσσει, λοιπόν, που αγαπημένοι celebrities της showbiz έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα και δημιουργούν υλικό για τους θαυμαστές τους. Ποια δεν περιμέναμε να δούμε; Την Brie Larson aka Captain Marvel.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Room (2015) αποφάσισε να κάνει κανάλι στο YouTube γιατί αποτελεί ένα μέρος που έμαθε και στην ίδια πολλά.

«Το YouTube είναι ένα μέρος όπου έχω μάθει τόσα πολλά. Είτε ήταν πράγματα τύπου πώς να χρησιμοποιήσω τον εκτυπωτή είτε πώς να είσαι μία σωστή ακτιβίστρια. Αυτό είναι το μέρος να μιλήσεις για πράγματα που είναι σημαντικά και έχουν ουσία»




Μέσα στα διάφορα, η Larson είπε μερικά πράγματα για τον εαυτό της, για τα οποία, βλέποντάς τη στις δημόσιες εμφανίσεις της και στις ταινίες, δε μας πήγαινε καθόλου ο νους.

«Για εμένα, το βασικό είναι ότι είμαι εσωστρεφής με άσθμα. Υπάρχει η ιστορία μου για τον εαυτό μου… Είμαι εσωστρεφής, είμαι φοβισμένη, έχω κοινωνικό άγχος»

«Και παίζοντας συγκεκριμένα την Captain Marvel, αυτό ήταν σαν να διέγραψε αυτούς τους τίτλους που είχα για τον εαυτό μου και με έκαναν να πω 'Ουάου, δεν είμαι πια αυτό πια'»

«Οπότε, από εκεί, η συνειδητοποίηση ότι με το να μιλάω, με το να λέω την ιστορία μου, με το να μιλάω για πράγματα που φοβάμαι με έχει βοηθήσει τόσο πολύ»

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved