H Kylie Jenner ποζάρει με κορσέ σε κατάστημα με εσώρουχα και προκαλεί

Η μικρή αδερφή των Kardashians σε μία πολύ σέξι διάθεση.

Στις διάσημες αρέσει να πειραματίζονται με την πιο σέξι πλευρά τους. Να κάνουν εμφανίσεις που στη συνέχεια θα συζητιούνται για μέρες λόγω του όλου mood το οποίο αποπνέουν. Κάποιες, βέβαια, τα hot looks τα έχουν ούτως ή άλλως στην καθημερινότητά τους και δε χρειάζεται κάποια ειδική περίσταση, όπως, για παράδειγμα, η Kylie Jenner.

H μικρή των αδερφών Kardashians έχει γίνει πλέον το κορίτσι που παρακολουθούν εκατομμύρια νέα παιδιά σε όλον τον κόσμο. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει πάνω από 180 εκατομμύρια followers που δε σταματούν να γεμίζουν τις λήψεις της με likes και σχόλια. Γι’ αυτό κι εκείνη κάνει πολύ συχνά δημοσιεύεις για να τους κρατάει ικανοποιημένους με το προφίλ της.




Αυτήν τη φορά, όμως, ήταν στα πολύ σέξι της. Δεν είναι μόνο ότι πόζαρε σε αυτό το mood, είναι κι ότι επέλεξε να το κάνει μέσα σε ένα μαγαζί με εσώρουχα. Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνει μία ανανέωση στα lingerie κομμάτια της και εμπνεύστηκε να δοκιμάσει έναν κορσέ. Ούσα η Kylie, έσπευσε να απαθανατίσει τη σκηνή και να τη μοιραστεί με το κοινό της, με όλες τις απαντήσεις να λένε πόσο άφωνοι έχουν μείνει με το θέαμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved