Η Kylie Jenner πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση για τον γάμο της με τον Travis Scott

Μάλλον η εμπιστοσύνη της στο αγόρι της κλονίστηκε για τα καλά

Τις τελευταίες μέρες, όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνουμε σχετικά με τη σχέση της Kylie Jenner και του Travis Scott που δε φαίνεται να βρίσκεται και στα καλύτερά της. Το όλο δράμα με τη Jordyn συνετέλεσε στο να δημιουργηθούν θέματα εμπιστοσύνης στην Kylie, η οποία -όπως σου έχουμε αναφέρει- υποψιάζεται το αγόρι της για απιστία, καθώς βρήκε πράγματα που δεν της άρεσαν στο κινητό του.

Κάτι το παραπάνω, κάτι το γεγονός ότι είναι πλέον κι επίσημα δισεκατομμυριούχος (και, μάλιστα, η νεαρότερη αυτοδημιούργητη) της έχει δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις που την οδήγησαν στο να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση για τον γάμο της με τον ράπερ. Σύμφωνα, λοιπόν, με το Hollywood Life, η Kylie δε θέλει να ρισκάρει την περιουσία της για την αγάπη. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«H Kylie είναι αγχωμένη να αρραβωνιαστεί ή να παντρευτεί με τον Travis. Αλλά, τώρα που είναι δισεκατομμυριούχος, θα ήθελε να υπογράψει (ο Travis) το μεγαλύτερο προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει γίνει ποτέ, για να προστατεύσει όλα τα της τα περιουσιακά στοιχεία»

Η πηγή, μάλιστα, αναφέρει ότι η διάσημη σταρ έχει δεύτερες αμφιβολίες σχετικά με το τι να κάνει.

«Η Kylie έχει αμφιβολίες σχετικά με το αν θα παντρευτεί τον Travis ή όχι. Τον αγαπάει και θέλει να τον εμπιστευτεί απόλυτα, αλλά απλά δεν είναι απόλυτα σίγουρη. Πιστεύει ότι θα νιώσει καλύτερα για τα πράγματα όταν τελειώσει η περιοδεία του και μπορούν να περνούν κάθε μέρα μαζί σαν οικογένεια»

Διάβασε επίσης: Η ενός έτους κόρη της Kylie Jenner μόλις απέκτησε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο και δεν αστειευόμαστε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved