Έξω φρενών η Kylie Jenner! Οι αποδείξεις ότι το αγόρι της την απάτησε

Η διάσημη σταρ δεν μπορεί να ηρεμήσει λεπτό αυτές τις μέρες

Πριν λίγες μόλις ημέρες κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες ότι η Kylie Jenner πήγε στον σύντροφό της, Travis Scott, και τον ρώτησε αν η -μάλλον πρώην- κολλητή της, Jordyn Woods, του την «έπεσε» ή αν είχε ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως συνέβη στην περίπτωση του πατέρα του παιδιού της αδερφής της, Khloe Kardashian.

Έκτοτε, η Jordyn μετακόμισε από τον ξενώνα του σπιτιού της Kylie στο σπίτι της μαμάς της και τώρα περιμένουμε το να δημοσιοποιηθεί η συνέντευξη που έδωσε στην Jada Pinkett Smith σχετικά με το όλο συμβάν.

Η Jordyn, όμως, δε φαίνεται να είναι το μοναδικό πρόβλημα στη σχέση της Kylie και του Travis, αφού νέες πληροφορίες θέλουν να υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την ακύρωση της συναυλίας του στο Buffalo, για την οποία είχε πει ότι ο λόγος ήταν ότι αρρώστησε.

«Buffalo, λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω συναυλία σήμερα το βράδυ. Είμαι άρρωστος και είμαι χάλια!», είχε πει σε ένα tweet του.

Αυτό φαίνεται να ήταν απλά μία δικαιολογία που είπε στο κοινό του, καθώς το TMZ αναφέρει ότι ο πραγματικός λόγος είναι ότι η Kylie μία μέρα πριν τη συναυλία τον κατηγόρησε ότι την απάτησε, λέγοντας, μάλιστα, ότι έχει και αποδείξεις ότι συνέβη. Έτσι, ο rapper έμεινε στο Los Angeles για να το λύσουν, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι έγινε.

Διάβασε επίσης: Η αποκάλυψη της Kylie Jenner για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved