Δε φαντάζεσαι ποια έγινε η μικρότερη σε ηλικία δισεκατομμυριούχος του κόσμου σύμφωνα με τη Forbes

Η νεαρή σταρ έθεσε νέο ρεκόρ

Είναι διάσημη τηλεοπτική περσόνα της Αμερικής που έγινε γνωστή μέσα από το δημοφιλές ριάλιτι σόου της οικογένειάς της και που τα τελευταία χρόνια έχει προσθέσει στο βιογραφικό της τον τίτλο της επιχειρηματία. Το 2012, μαζί με την αδερφή της ξεκίνησαν δική τους συλλογή με ρούχα, ενώ το 2015 δημιούργησε τη δική της συλλογή με καλλυντικά, που κατάφερε να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο στις πωλήσεις καλλυντικών. Η επιτυχία τους είναι τόσο μεγάλη που με το που κυκλοφορούν νέα προϊόντα «εξαφανίζονται» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Λογικά το μυαλό σου έχει ήδη βρει την απάντηση στο για ποιο πρόσωπο μιλάμε και ναι, είναι η Kylie Jenner. Σύμφωνα με τη Forbes, η εταιρία καλλυντικών της Kylie, Kylie Cosmetics, αξίζει αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον 900 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μόνο για πέρσι τα έσοδά της από την πώληση των προϊόντων υπολογίζονται στα 360 εκατομμύρια.

Κάπως έτσι, η σταρ στα 21 της χρόνια έγινε η μικρότερη σε ηλικία αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, με μία περιουσία που υπολογίζεται στο ένα δισεκατομμύριο, ξεπερνώντας το ρεκόρ ηλικίας που είχε τεθεί από τον Mark Zuckerberg (που έγινε δισεκατομμυριούχος στα 23 του).

Φυσικά, αν προσθέσεις τα έσοδα που έχει από φωτογραφίσεις για μεγάλα brands, από τα post που κάνει στους προσωπικούς της λογαριασμούς κι από τις εμφανίσεις της, δεν είναι παράλογο που τα μηδενικά που μετράει στην περιουσία της αυξάνονται συνεχώς.

«Δεν περίμενα τίποτα. Δεν προέβλεψα τίποτα, αλλά νιώθω πολύ ωραία. Είναι ένα ωραίο χτύπημα (επιβράβευσης) στην πλάτη)», είπε η Kylie για το γεγονός.





Διάβασε επίσης: Η ενός έτους κόρη της Kylie Jenner μόλις απέκτησε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο και δεν αστειευόμαστε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved