Η ενός έτους κόρη της Kylie Jenner μόλις απέκτησε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο και δεν αστειευόμαστε

Δες τη φωτογραφία με το «τρελό» δώρο

Η Stormi Webster, η κόρη της Kylie Jenner και του Travis Scott, μπορεί να μην το ξέρει ακόμα, αλλά έχει γεννηθεί σε ένα σπίτι όπου τα χρήματα παράγονται χωρίς τέλος. Και μόνο αν αναλογιστεί κανείς το party που διοργάνωσε για εκείνη η μαμά της, η οποία ξόδεψε μόνο στις προετοιμασίες πάνω από 100.000 δολάρια, είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι το οικονομικό ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη διάσημη οικογένεια.

Τα δώρα για την ενός έτους Stormi, όμως, δεν ήταν απλά πολλά, αλλά και πολύ ακριβά. Το βίντεο που ανέβασε η μαμά της στο Instagram έδειχνε τη μικρή να μην ξέρει τι να πρωτοανοίξει και, ανάμεσα στις τσάντες, υπήρχαν πράγματα, όπως ρούχα από διάσημους designers και κοσμήματα.

Και η όλη ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Πριν από λίγες μέρες, στον λογαριασμό του Barclays Center (εκεί όπου είχε προγραμματιστεί η συναυλία του Travis) στο Instagram ανέβηκε μία φωτογραφία, που έδειχνε μία μικρή Lamborghini. Πάνω της έγραφε διάφορα μηνύματα, όπως «Stormi World», «Wish You Were Here» («Εύχομαι να ήσουν εδώ»).

Φυσικά, υποθέτουμε ότι το mini αυτοκίνητο κατασκευάστηκε γιατί τόσο η Kylie όσο και ο Travis έχουν Lamborghini, οπότε το να έχει μία και η κόρη τους μάλλον φάνταζε σαν το φυσικό επακόλουθο.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Η νέα «απελπισμένη» κίνηση της Kylie Jenner για να ελέγξει τον Travis Scott

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved