Η Hailey Bieber «τα σπάει» με τη μεταμόρφωσή της για το Halloween

Το διάσημο μοντέλο έκανε μια επική αμφίεση λόγω Halloween και ομολογούμε πως το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ.

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε σε Halloween mood και οι αγαπημένοι μας celebrities φροντίζουν να μας δίνουν καθημερινά έμπνευση. Η Hailey Bieber ξεπερνά κάθε χρόνο τον εαυτό της και πραγματοποιεί εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.

H εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Hailey Bieber

Για μια ακόμη χρονιά το διάσημο μοντέλο τόλμησε να «τσαλακωθεί» και πόζαρε στον φακό με την πιο κομψή-τρομακτική αλλαγή. Πριν λίγα 24ωρα η Hailey μας έδειξε το νέο χρώμα των μαλλιών της, ένα φλογερό κόκκινο που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Η 25χρονη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο Instagram με το νέο της look και «έβαλε φωτιά» στο like button. Λίγο αργότερα πόσταρε ένα TikTok video το οποίο θα σε πείσει να πειραματιστείς κι εσύ με την εικόνα σου εν όψει Halloween.

https://www.instagram.com/p/CjwGqwdPe04

Η Zendaya μπαίνει στο τερέν του τένις για να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους «Challengers»

Τι γιορτάζουμε το Halloween

Η λέξη «Halloween» είναι συντομογραφία του «All Hallows Even» και σημαίνει Η Παραμονή της Γιορτής των Αγίων Πάντων. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου. Την ημέρα του Halloween, τα παιδιά φορούν τρομακτικές στολές, κρατούν φαναράκια και γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι, ζητώντας κεράσματα… Όταν ανοίξει η πόρτα, φωνάζουν Trick or Treat, δηλαδή Φάρσα η Κέρασμα; Τότε οι νοικοκύρηδες των σπιτιών προσφέρουν ζαχαρωτά, σοκολάτες και άλλα γλυκίσματα, για την ανάπαυση των ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή.

Πηγή κεντρικής: Haileybieber

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kendall Jenner εξομολογήθηκε πώς την αποκαλεί ο κόσμος και τη στενοχωρεί πολύ

Alexia Up in the Hype: «Στην αρχή σνόμπαρα το TikTok αλλά ο κόσμος με έκανε να το αγαπήσω»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved