Θα μας λείψεις Kat! Η Barbie Ferreira δε θα συνεχίσει στην 3η σεζόν του Euphoria

Η Barbie Ferreira δεν θα είναι στην 3η σεζόν του Euphoria και εμείς έχουμε βγάλει τα χαρτομάντηλα.

Και κάπου εδώ το «Euphoria» για την Barbie Ferreira έφτασε στο τέλος του. Στις 24 Αυγούστου, έξι μήνες μετά το φινάλε της 2ης σεζόν, η Ferreira ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δεν θα επιστρέψει για την 3η σεζόν της σειράς της HBO, γράφοντας ένα εγκάρδιο αντίο στον χαρακτήρα της, Kat Hernandez.

«Έβαλα όλη τη φροντίδα και την αγάπη μου σε αυτήν και ελπίζω να το νιώσατε και εσείς. Μετά από τέσσερα χρόνια που ενσάρκωσα τον πιο ιδιαίτερο και αινιγματικό χαρακτήρα, την Kat, πρέπει να πω αντίο με δακρυσμένα μάτια», έγραψε η Ferreira στο Instagram Story της. «Ελπίζω ότι πολλοί από εσάς θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας σε αυτήν όπως έκανα εγώ και ότι σας έφερε χαρά να παρακολουθείτε το ταξίδι της στον χαρακτήρα που είναι σήμερα. Έβαλα όλη μου τη φροντίδα και την αγάπη μου σε αυτήν και ελπίζω ότι μπορείτε να το νιώσετε. Σε αγαπώ Katherine Hernandez», πρόσθεσε.

Euphoria: Πότε ξεκινά η 3η σεζόν, spoilers, πλοκή και όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Η Kat δε θα συνεχίσει στην 3η σεζόν του «Euphoria»

Η 3η σεζόν του «Euphoria» προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα του 2024, αλλά η Ferreira απέφυγε να κοινοποιήσει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τον χαρακτήρα της και όλες τις εξελίξεις που θα δούμε στον νέο κύκλο.

kat

Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε πώς θα είναι η σειρά χωρίς την ενέργεια της Kat, τη μοναδική αυτοπεποίθηση που είχε με το σώμα της και τη μοναδική αίσθηση δύναμης που ακτινοβολούσε κάθε σεζόν.


Δεν είναι σίγουρο αν θα δούμε τη Ferreira σε νέα σειρά μετά τον ρόλο της ως Kat στο «Euphoria» ή θα συνεχίσει την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα hot τάση στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένη από το Euphoria - 10 nail art για σένα

Emmy 2022: Η Zendaya και η Sydney Sweeney υποψήφιες για τις πιο αγαπημένες σειρές ever

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved