Η νέα hot τάση στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένη από το Euphoria - 10 nail art για σένα

Εδώ θα βρεις τη νέα τάση τάση στο μανικιούρ by Euphoria και super WOW mani εμπνευσμένα από την αγαπημένη μας σειρά! 

Αν είσαι fan του Euphoria τόσο για την ατελείωτη έμπνευση του μακιγιάζ με θέμα τη δεκαετία του '90, όσο και για τη δραματική πλοκή, τότε ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), και τα εντυπωσιακά μανικιούρ της σειράς.

Σχεδιασμένα από την expert στα νύχια του Χόλιγουντ, Natalie Minerva, τα nail art που δημιούργησε στους πρωταγωνιστές, έχουν ήδη κάνει χαμό στα social media, ειδικά μεταξύ των TikTokers, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη προσπαθήσει να αντιγράψουν κάποια μανικιούρ.

animal printnails8

Be wild! 10 animal print nail art για να εμπνευστείς το επόμενο μανικιούρ σου

To Euphoria δημιούργησε νέες τάσεις

Για να σου δώσω μια ιδέα του τι θα ακολουθήσει, σκέψου απλά black and white French mani, nude βάση με εντυπωσιακά στρας που αρκούν για να δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα και φυσικά, χρώμα, πολύ χρώμα!

Τα Euphoria nails είναι για εσένα φίλη που σου αρέσει να ρισκάρεις και να δοκιμάζεις νέα πράγματα, να δοκιμάζεις χωρίς φόβο τις νέες τάσεις και να τις κάνεις δικές σου!

Δημιούργησε λοιπόν, το Euphoria νέες τάσεις στο κόσμο του mani; Εγώ, έχω να σου πω πως ναι και μεταξύ μας είναι super hot και σήμερα, θα δούμε 10 nail designs by Euphoria για να επιλέξεις αυτό που θα σου ταιριάζει και να έχεις το τέλειο μανικιούρ.

DIY Euphoria Nails (Cassie Edition)

Μπορείς και μόνη σου να δημιουργήσεις το μανικιούρ της Cassie, σε μόλις λίγα, πολύ απλά βήματα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα nude βερνίκι νυχιών και λίγα στρας για να μιμηθείς την Cassie και αν είσαι της λεπτομέρειας, φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ειδικά nail brushes.

DIY Euphoria Nails (Maddy Edition)

Αν πάλι είσαι team Maddy, μπορείς επίσης να αποκτήσεις το super hot mani της, χωρίς καμία δυσκολία. Τι θα χρειαστείς; Milk white βάση, μαύρο βερνίκι και ένα λεπτό πινέλο για να κάνεις τα σχέδια. Αν θες να το κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακό, μπορείς να προσθέσεις και ένα στρας στο κάθε νύχι.

Watch and do it, girl!



Τρέξε στην gallery για να δεις όλα τα σχέδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Very Peri! 10 nail art στο χρώμα της χρονιάς για να χαζέψεις πριν αρχίσεις το διάβασμα

Το μαύρο μανικιούρ είναι διαχρονικό και super hot! 10 nail art για να πάρεις ιδέες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved