Η αλλαγή στο Instagram του Brooklyn Beckham μετά τον γάμο του με τη Nicola Peltz

Ο Brooklyn Beckham μοιράστηκε μια cute φωτογραφία με τη «Wifey» Nicola Peltz και προσθέσε το επώνυμό της στο Instagram του!

Ο Brooklyn Beckham είναι πλέον παντρεμένος και μας το θυμίζει με κάθε ευκαιρία! Αφού παντρεύτηκε με τη Nicola Peltz στο Palm Beach στη Florida, ο γιος του ποδοσφαιριστή, David Beckham, και του πρώην μέλους των Spice Girls, Victoria Beckham, ενημέρωσε το όνομα του προφίλ του στο Instagram συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό το επίθετο της γυναίκας του (ο λογαριασμός του γράφει τώρα: brooklynpeltzbeckham).

Με μια αρκετά σπάνια και πρωτόγνωρη κίνηση, ο Brooklyn Beckham μας δείχνει πόσο open mind είναι, και για ακόμη μια φορά πόσο στενά συνδεδεμένος είναι με τη γυναίκα του.

Η Sydney Sweeney λατρεύει τα αυτοκίνητα - 6 fun facts που δεν ήξερες για εκείνη

Ενημέρωσαν τα ονόματα των προφίλ τους στο Instagram

Δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία αυτός και η Peltz μοιράζονταν μια τηγανιτή πατάτα στο στόμα τους, ο Brooklyn έγραψε στη λεζάντα, «My womany». Η ίδια, όπως φαίνεται αντίστοιχα, ενημέρωσε τον όνομα του προφίλ της σε @nicolaannepeltzbeckham.

brooklyn
https://www.instagram.com/p/CcgNKHDJiFT

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή, στις 9 Απριλίου, που πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό κτήμα της Nicola Peltz.

Μετά τη μεγάλη τους μέρα, ο Brooklyn και η Nicola μοιράστηκαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram στην οποία φαίνεται να περπατούν χέρι-χέρι φορώντας τα κουστούμι και το νυφικό αντίστοιχα, καθώς περνούσαν μέσα από το πλήθος, «Mr. & Mrs. Peltz Beckham», έγραψαν και οι δύο στη λεζάντα της πιο cute φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/CcMJDLhpkkD

Είναι so in love, και αυτό… φαίνεται!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Billie Eilish τώρα και ηθοποιός - Θα συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους The Simpsons

Η Millie Bobby Brown τώρα και σκηνοθέτης - Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved