Τα μεγαλύτερα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στις σχέσεις με βάση το ζώδιό σου

Τα άστρα μίλησαν και πρέπει να τα ακούσεις πολύ προσεκτικά!

Ας είμαστε ειλικρινείς... Κανένας από εμάς δεν είναι τέλειος, παρόλο που κάποιοι πιστεύουν το αντίθετο (Ναι, σε εσένα απευθυνόμαστε μικρέ μου Παρθένε). Όλοι μας κάνουμε λάθη στις σχέσεις μας, τα οποία τις περισσότερες φορές μας διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα ζωής. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις “παγιδευόμαστε” σε τοξικά καλούπια, που δεν είναι ιδιαιτέρως ευδιάκριτα. Ποιος είναι ο τρόπος να αποδεσμευτούμε από αυτά; Να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα γεμάτες θάρρος, βάζοντας ένα τέλος σε ό,τι μας βασανίζει. Αν θέλεις, λοιπόν, κι εσύ να μην επαναλάβεις παρελθοντικά παραπτώματα, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές, ώστε να ανακαλύψεις τα μεγαλύτερα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Αυτό είναι το φρούτο που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός : Μην θεωρείς τον σύντροφό σου δεδομένο

Το δυνατό σου “χαρτί”, ως γνωστόν, είναι η ανεξαρτησία σου. Παρόλα αυτά, η τόσο εντόνη αυτονομία σου μπορεί να μετατραπεί στην αχίλλειο πτέρνα της σχέσης σου. Για αυτό, προσπάθησε να μην θεωρείς από εδώ και στο εξής τον αγαπημένο σου δεδομένο, δίνοντάς του τη σημασία που του αξίζει.

Ταύρος: Μην κρύβεις τα συναισθήματά σου

Ως Ταύρος αγαπάς τη σταθερότητα και την ηρεμία, επιδιώκοντας να έχεις μια ισορροπημένη σχέση. Ωστόσο, πολλές φορές κρύβεις από τον σύντροφό σου τα συναισθήματά σου, “κουκουλώνοντας” τυχόν ερωτικά σας προβλήματα, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αναπάντεχες εκρήξεις και από τις δυο πλευρές. Ξεκίνα να συζητάς και να επικοινωνείς περισσότερο με το έτερον ήμισυ, προτού οδηγηθείς σε τέλμα.

https://www.instagram.com/p/B3R60FoFPz8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δίδυμος: Μην δραματοποιείς τις καταστάσεις

Παρόλο που έχεις όλη τη θετική διάθεση να υπερπηδήσεις όποια εμπόδια παρουσιαστούν μαζί με τον σύντροφό σου, σταμάτα να δραματοποιείς ακόμα και τα πιο “ανούσια” προβλήματα. Μια διαφωνία δεν σηματοδοτεί απαραίτητα το τέλος της σχέσης σου, αλλά είναι μια ευκαιρία για βελτίωση, εξέλιξη και αμοιβαίους συμβιβασμούς.

Καρκίνος: Μην ξεχνάς τον εαυτό σου

Έχεις μεγάλη καρδιά και για να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη σου, χρειάζεται να αγωνιστεί σκληρά. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάς την “ταυτότητά” σου και μην παραμελείς τον εαυτό και τις προσωπικές σου ανάγκες, ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε σχέση. Μέτρον άριστον!

Λέων: Ο σύντροφός σου δεν είναι ο ψυχολόγος σου

Αγαπητέ Λέοντα, όταν η ζωή είναι “γλυκιά” μαζί σου, τότε όλα βαίνουν καλώς...όταν, όμως, εμφανιστεί κάποια δυσκολία κάνεις (ίσως άθελά σου) το αγόρι σου σάκο του box. Δεν σε συμβουλεύουμε να εσωτερικεύεις τα συναισθήματά σου, απλά προσπάθησε να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως ο αγαπημένος σου δεν αναλαμβάνει χρέη ψυχολόγου στη σχέση σας.

https://www.instagram.com/p/Ch-b3VgrWRr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρθένος: Μην προσπαθείς να τον αλλάξεις

Έχεις τη φήμη του: ”Εγώ θα κάνω καλύτερο τον κόσμο”. Όταν βρίσκεσαι στην αρχική φάση της σχέσης σου, τότε όλα είναι μέλι - γάλα. Μόλις, όμως, αρχίσεις να ρουτινιάζεις ή υπάρξουν κάποιες προστριβές, εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Να θυμάσαι πως είσαι μαζί με το αγόρι σου, γιατί αγάπησες αυτό που πραγματικά είναι, κάτι το οποίο πρέπει και να αποδεχθείς.

Ζυγός: Επικοινώνησε περισσότερο!

Μην κρύβεις κάτω από το “χαλάκι” τα συναισθηματικά σας προβλήματα, μην εσωτερικεύεις τη θλίψη ή τον θυμό σου και άρχισε από σήμερα, κιόλας, να επικοινωνείς περισσότερο με το έτερον σου ήμισυ, ώστε να αισθανθείς ακόμα πιο απελευθερωμένη και χαλαρή μέσα στη σχέση σου.

Συνέχισε στην gallery για να δεις τα υπόλοιπα ζώδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

It's libra season - 7 celebrities που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού και σίγουρα ταυτίζεσαι μαζί τους

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις κολλητές σου με βάση το ζώδιό τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved