Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις κολλητές σου με βάση το ζώδιό τους

Η ανάλυση του ζωδίου της κολλητής σου θα σου εξηγήσει πολλά για τη συμπεριφορά και τις συνήθειές της.

Αν είσαι σαν εμένα, είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις το ζώδιο όλων των φίλων σου. Και αυτό μόνο υπέρ σου μπορεί να λειτουργήσει, αφού τα ζώδια μπορούν μας πουν πολλά για τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε - τα χαρακτηριστικά των ζωδίων σπάνια πέφτουν έξω!

Το ζώδιο στο οποίο ανήκει κάθε φίλη ή φίλος σου μπορεί να σε βοηθήσει να εξηγήσεις πάρα πολλά—όπως γιατί η Ταυρίνα φίλη σου βαριέται να βγαίνει ή γιατί ο κολλητός σου που είναι Αιγόκερως δουλεύει πάντα μέχρι αργά. Τα ζώδια των φίλων σου μπορούν επίσης να εξηγήσουν γιατί συμφωνείτε ή διαφωνείτε σε ορισμένα πράγματα, ακόμα και γιατί ο ένας από τους δυο σας είναι εσωστρεφής ενώ ο άλλος εξωστρεφής.

Το ταξίδι στο εξωτερικό που πρέπει να κάνεις με βάση το ζώδιό σου

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα ζώδια των φίλων σου και τα χαρακτηριστικά τους.

shazmyn ali teJPgrsuuiQ unsplash

Κριός

Πιθανότατα γνωρίζεις ήδη ότι οι Κριοί είναι φλογεροί (είναι ζώδιο της φωτιάς άλλωστε!). Είναι επίσης εξαιρετικά παθιασμένοι με τους φίλους, την οικογένεια και οτιδήποτε τους ενδιαφέρει. Το πάθος τους μπορεί να τους κάνει εξαιρετικά έντονους. Αν κάποιος σε προσβάλει, πες το στην Κριαρίνα κολλητή και να είσαι σίγουρη ότι θα τον βάλει στη θέση του. Μπορούν να γίνουν πραγματικά ανταγωνιστικοί, επομένως το να παίζεις επιτραπέζια παιχνίδια ή αθλήματα μαζί τους μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα - εκτός αν έχεις όρεξη να τσακώνεσαι!

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι πραγματικά πεισματάρηδες! Δεν κουνιούνται εύκολα από το σπίτι τους και προτιμούν να μείνουν μέσα και να χαζέψουν ταινίες στο Netflix παρά να βγουν για ποτό μαζί σου- είναι απλώς στη φύση τους να χαλαρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν πείσεις έναν Ταύρο να βγει έξω, να είσαι σίγουρη ότι θα επιλέξει να πάτε στα καλύτερα, αφού λατρεύει την... πολυτέλεια.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θέλουν να είναι πρωταγωνιστές σε κάθε συζήτηση, αφού τους αρέσει να μιλάνε (και να μιλάνε και να μιλάνε). Μπορεί να θεωρούνται διπρόσωποι, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι προσαρμόζονται παντού, σε κάθε κατάσταση και σε κάθε παρέα. Τείνουν να σκέφτονται για ένα εκατομμύριο πράγματα ταυτόχρονα, ενώ αποτελούν ξεκάθαρα την πιο πνευματώδη φίλη στην παρέα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο φίλος στον οποίο πηγαίνεις όταν χρειάζεσαι άνεση και μια αγκαλιά. Είναι υπέροχοι στο να φροντίζουν τους άλλους, επομένως θα μπορούν να σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή ή να σου δώσουν συμβουλές. Όπως οι Ταύροι, έτσι και οι Καρκίνοι αγαπούν το σπίτι τους Μπορεί να προτιμούν να παραγγείλουν φαγητό και να παρακολουθήσουν μια ταινία παρά να βγουν έξω. Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί, επομένως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για έντονα συναισθήματα και εναλλαγές στη διάθεσή τους.



Λέων

Η κολλητή που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα είναι η πιο πιστή φίλη που θα μπορούσες να έχεις και είναι «μέσα» σε κάθε τρέλα που σκαρφίζεσαι. Ωστόσο, μην εκνευρίζεσαι όταν τραβά όλη την προσοχή πάνω της. Μπορεί να μην καταλαβαίνει καν - απλώς έχει το ταλέντο να προσελκύει τους ανθρώπους. Όμως ενώ οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή, είναι λανθασμένη η αντίληψη ότι είναι εγωκεντρικοί. Κανείς δεν θα διαφημίσει τους φίλους του όπως οι Λέοντες, ούτε θα κάνει καλύτερα δώρα από εκείνους.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο προγραμματιστής φίλος σου. Όταν κάνεις παρέα με έναν Παρθένο, μπορείς να είσαι σίγουρη για οτιδήποτε, αφού μελετά κάθε λεπτομέρεια. Είναι ο ιδανικός φίλος για να οργανώσει το πάρτι γενεθλίων σου ή τις διακοπές σας, αφού θα φροντίσει για τα πάντα. Επίσης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σε βοηθήσει στην καθαριότητα του σπιτιού σου και στο να οργανώσεις την ντουλάπα σου. Έχει υψηλά standards για τον εαυτό του και τους άλλους, οπότε μην εκπλαγείς αν γίνει λιγάκι επικριτικός απέναντί σου - θέλει απλά να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερη.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά κοινωνικοί, ενώ μισούν τις αντιπαραθέσεις. Όταν βρεθούν μπροστά σε έναν καυγά, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κατευνάσουν τα πνεύματα. Επίσης δεν μπορούν να χαλάσουν χατίρι στους φίλους τους και δυσκολεύονται να πουν «όχι». Οι Ζυγοί αγαπούν επίσης οτιδήποτε είναι αισθητικά ευχάριστο, οπότε μπορείς άνετα να πας μαζί τους για ψώνια ή σε μουσεία.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις τα χαρακτηριστικά και των υπολοίπων ζωδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το φρούτο που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πες μου το ζώδιό του να σου αναλύσω τις μεγαλύτερες παραξενιές σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved