Πες μου το ζώδιό του να σου αναλύσω τις μεγαλύτερες παραξενιές σου

Κι όμως, η αστρολογία μπορεί να σου... ανοίξει τα μάτια!

Μπορεί οι προβλέψεις να μην βγαίνουν πάντα, αλλά το να αναλύουμε τα χαρακτηριστικά ενός ζωδίου είναι διασκεδαστικό και μπορεί να μας βοηθήσει να μάθουμε πολλά για το αγόρι ή τους φίλους μας.

Κι όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αστρολογία για να μάθεις τις μεγαλύτερες παραξενιές του αγοριού σου ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Ποια είναι η ιδανική απόχρωση κραγιόν για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Φυσικά, είμαστε πολλά περισσότερα από το ζώδιό μας, αλλά αν θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω για αυτόν που σε ενδιαφέρει, απλά συνέχισε να διαβάζεις.

https://www.instagram.com/p/CegXDuhljgd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κριός

Οι Κριοί είναι τα «μωρά» της αστρολογίας γιατί είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Όπως αποδεικνύεται, είναι επίσης baby IRL. Η ανωριμότητα, το δράμα και οι εκρήξεις συχνά ακολουθούν τον Κριό όπου κι αν πάει, παρά το γεγονός ότι προσπαθεί πάντα να ρίξει το φταίξιμο στους άλλους.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι τεμπέληδες, πεισματάρηδες και έχουν μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα - το φαγητό. Επίσης, αγαπούν το σπίτι τους οπότε μην σου φανεί περίεργο αν σε ακυρώσει απλά και μόνο για να αράξει στον καναπέ του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι, λένε πολλά αλλά εννούν τα μισά και δεν είναι καθόλου έμπιστοι. Να είσαι σχεδόν σίγουρη πως ό,τι κι αν τους πεις, θα διαδοθεί σύντομα στην παρέα του ή στους κοινούς σας φίλους.



Καρκίνος

Οι Καρκίνοι συνηθίκζουν να το παίζουν θύματα απλά και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή σου. Είναι χειριστικοί και μπορεί να γίνουν πολύ κουραστικοί αν κολλήσουν με μια κοπέλα.

Λέων

Οι Λέοντες δεν σταματούν ποτέ να μιλούν για τον εαυτό τους. Ποτέ και πουθενά.. Εάν δεν λάβουν επαίνους για τα πιο μικρά πράγματα, όπως το να πετάξουν τα σκουπίδια ή να ξαναγεμίσουν μια άδεια κανάτα με νερό, μπορεί να γίνουν έξαλλοι μαζί σου. Απαιτούν θαυμασμό από την κοπέλα τους και να τους βλέπουν σαν «θεούς».

Παρθένος

Το να κριτικάρει και να διορθώνει τα πάντα γύρω του είναι μια από τις βασικές ιδιότητες ενός Παρθένου. Θα είναι ο πρώτος που θα πάρει έναν μεγεθυντικό φακό για να βεβαιωθεί ότι τα λευκά σεντόνια είναι πεντακάθαρα και ο πρώτος που θα σου κάνει παρατήρηση για την τάξη και την οργανωτικότητά σου.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι και δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω τους σε τίποτα. Αλλάζουν γνώμη με το παραμικρό και είναι αναβλητικοί. Ωστόσο, αναρωτιούνται πολύ συχνά γιατί οι άνθρωποι εκνευρίζονται με την ασυνέπειά τους~

Στην παρακάτω photo gallery θα ανακαλύψεις ποια είναι τα μεγαλύτερα κουσούρια των υπόλοιπων ζωδίων.

Cover photo: @couple_coupler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το στυλ καλοκαιρινού φορέματος που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποιος χαρακτήρας του «Stranger Things» είσαι με βάση το ζώδιο σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved