Το ταξίδι στο εξωτερικό που πρέπει να κάνεις με βάση το ζώδιό σου

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις εσύ τον προορισμό σου για τις διακοπές, τότε άφησε το ζώδιό σου να το κάνει!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των διακοπών και της ξεκούρασης και πιθανότατα να ψάχνεις προορισμό για το πού θας πας φέτος. Εσωτερικό ή εξωτερικό; Οι σκέψεις είναι πολλές και αν θα πας με παρέα το σίγουρο είναι οτι θα πέσουν πολλές προτάσεις στο τραπέζι.

Μπορώ να ρίξω και εγώ μια πρόταση; Τι λες να αφήσεις το ζώδιό σου να αποφασίσει ποιος είναι ο κατάλληλος προορισμός για να ταξιδέψεις αυτό το καλοκαίρι; Αν θέλεις ή θέλετε να πάτε στο εξωτερικό τότε σου έχω τις απόλυτες προτάσεις, οι οποίες και αντιστοιχούν στο δικό σου ζώδιο και πού ξέρεις; Μπορεί να είναι η ιδέα που θα σου αρέσει και εν τέλει να επιλέξεις ως προορισμό.

Αυτό το καλοκαιρινό nail art είναι ιδανικό για εσένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Ο Κριός είναι το περιπετειώδες ζώδιο της φωτιάς και αυτό που δεν έχει μεγάλη αίσθηση του κινδύνου. Μέρη όπως η Μόσχα, η Κόστα Ρίκα ή το σαφάρι στην Αφρική μοιάζουν ονειρικά για έναν Κριό. Αν, λοιπόν, ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, μη χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς αυτά τα μέρη. Επίσης, οι καταδύσεις από γκρεμούς στη Χαβάη και η ιππασία θα σε ενθουσιάσουν.

https://www.instagram.com/reel/CgWGeRqD7D8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που του αρέσει να απολαμβάνει τη ζωή και την πολυτέλεια (αλλά πιθανότατα εξακολουθεί να θέλει να κάνει παζάρια). Του αρέσει το καλό φαγητό και θεωρείται ένα ζώδιο πιστό, το οποίο επιστρέφει επανειλημμένα στο ίδιο σημείο ή τοποθεσία. Στο εξωτερικό, ένα μέρος όπως η Ιταλία θα ήταν ιδανικό. Στις ΗΠΑ θα απολαύσεις τα φαγητά της Νέας Ορλεάνης αλλά και μια επίσκεψη σε ορεινό καταφύγιο ή spa.

https://www.instagram.com/p/Cgw41-APZ4R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα ευπροσάρμοστο ζώδιο που του αρέσει να μαθαίνει συνέχεια καινούρια πράγματα και να εξερευνά. Ως ένα πολύ έξυπνο ζώδιο, λατρεύει τη διαδικασία χαρτογράφησης ενός ταξιδιωτικού προορισμού και εξέτασης λεπτομερειών για το πού να πας και τι να δεις εκ των προτέρων. Στο εξωτερικό, η επίσκεψη σε πολλούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη θα ήταν ελκυστική, ή διαφορετικά ένα ταξίδι στις Φιλιππίνες. Στις ΗΠΑ, θα μπορούσες να κάνεις backpacking ή να νοικιάσεις με τους δικούς σου ένα van για να ταξιδέψεις στη χώρα. Ο ενθουσιασμός και η διαφορετικότητα της πόλης της Νέας Υόρκης ή του Λας Βέγκας θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της φροντίδας. Ναι, απολαμβάνει να φροντίζει τους άλλους. Πολλές φορές έχει τάσεις φυγής όταν πρέπει να αναλάβει πολλές ευθύνες και η διαφυγή του είναι…να ταξιδεύει. Προτιμά τους παραθαλάσσιους προορισμούς. Στο εξωτερικό, οποιαδήποτε περιοχή βρίσκεται κοντά σε λίμνη ή παραλία ή ακόμα και νησί μπορεί να αποτελέσει όνειρο για τον Καρκίνο! Μήπως και μια κρουαζιέρα; Μα, φυσικά! Στις ΗΠΑ, μέρη όπως το Πόρτλαντ, το Όρεγκον, η Disneyland, οι καταρράκτες του Νιαγάρα ή το Γκραντ Κάνυον θα αποτελούσαν ιδανική επιλογή.

Λέων

Στους Λέοντες αρέσει να βρίσκονται εκεί που είναι η δράση! Αυτό το ζώδιο της φωτιάς αναζητά διασκέδαση, ένα μέρος για παιχνίδι και να τραβά την προσοχή όπου κι αν βρίσκεται. Στον Λέοντα αρέσει να τον βλέπουν οι άλλοι ως τον γενναιόδωρο. Έχει αυτοπεποίθηση και συχνά κάνει εκπληκτικά πράγματα για να μπορέσουν οι άλλοι να μοιραστούν τις περιπέτειές του αργότερα σε μορφή ιστορίας. Στο εξωτερικό, ένα μέρος όπως το Παρίσι ή το Λονδίνο θα ήταν ιδανικό για να λάμψει.

Παρθένος

Στον Παρθένο αρέσει η έρευνα, η μάθηση και η τελειότητα. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για ένα σχέδιο διακοπών. Η Ιταλία ή η εξερεύνηση των ερειπίων των Μάγια στο Μεξικό θα ήταν το κατάλληλο μέρος για να ανακαλύψει πράγματα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί απολαμβάνουν τον πολιτισμό, έχουν συνήθως ωραία γούστα και τους αρέσει να συνδέονται με ανθρώπους. Στους περισσότερους Ζυγούς αρέσει να έχουν παρέα στα ταξίδια. Ένα μέρος όπως το Βερολίνο, η Γερμανία ή η Ταϊτή θα ήταν συναρπαστικό, λοιπόν, για εσένα Ζυγέ! Στις Η.Π.Α., επίσης, θα μπορούσες να βρεις ένα καταφύγιο με spa για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι αυτοδύναμοι και τους αρέσει λίγο η πρόκληση. Είναι καλοί στο να ξεπερνούν τα εμπόδια και είναι πολύ έξυπνοι. Μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις. Στο εξωτερικό, ένα ταξίδι στην Αφρική για σαφάρι θα ήταν κάτι που θα μπορούσαν να απολαύσουν.

Τοξότης



Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και ανέμελοι ταξιδιώτες. Απολαμβάνουν να συναντούν κάθε είδους διαφορετικούς ανθρώπους, να δοκιμάζουν τοπικές κουζίνες και να επιστρέφουν με υπέροχες ιστορίες να μοιραστούν. Στο εξωτερικό, η εξερεύνηση πολλών προορισμών στην Ευρώπη θα ήταν διασκεδαστική και θα συναντούσαν πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν είναι αυθόρμητοι. Δύσκολα τους σηκώνεις για να πάνε ένα μακρινό ταξίδι! Στο εξωτερικό, ένα μέρος όπως το Άμστερνταμ, το Λονδίνο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος με πλούσια ιστορία ίσως και να τους κινούσαν το ενδιαφέρον. Στις ΗΠΑ, θα τους ενδιέφερε να επισκεφθούν τα μουσεία.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ταξιδιώτες και δεν τους ενδιαφέρει και πολύ αν σε αυτό το ταξίδι θα είναι μόνοι τους ή με παρέα. Τους αρέσει να μορφώνονται συνεχώς και να είναι η ψυχή της παρέας. Είναι ανοιχτοί σε κάθε είδους πρόταση για ταξίδι το οποίο θα τους προσφέρει γνώσεις για την κουλτούρα του προορισμού, την παράδοση της πόλης και την γνωριμία με νέους ανθρώπους. Υπέροχα μέρη στο εξωτερικό, όπως η Νότια Αμερική, η Ισλανδία ή η Ιαπωνία, θα μπορούσαν να είναι στη λίστα τους.

Ιχθύες



Οι Ιχθύες χρειάζεται να ξεφεύγουν πού και πού από την καθημερινότητα. Το έχουν ανάγκη! Έχουν μια πλευρά που είναι πνευματική και δημιουργική. Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα μπορούσαν να τονώσουν έναν Ιχθύ. Στο εξωτερικό, θα απολάμβαναν την Κίνα ή την Ιαπωνία. Στις ΗΠΑ, οτιδήποτε συνδέεται με το νερό θα τους κινούσε το ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το eyeliner trend που πρέπει να δοκιμάσεις με βάση το ζώδιό σου

Αυτό το στυλ μαγιό σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved