Αυτό το καλοκαιρινό nail art είναι ιδανικό για εσένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Δεν μπορείς να διαλέξεις πιο θα είναι το επόμενο nail art σου; Άσε το ζώδιό σου να αποφασίσει!

Είτε είσαι η κοπέλα που αγαπά πιο safe προτάσεις για την επιλογή του μανικιούρ της, είτε είσαι πιο τολμηρή και σου αρέσει να δοκιμάζεις έντονα σχέδια και τάσεις, ένα είναι το σίγουρο! Η επιλογή του επόμενου μανικιούρ είναι δύσκολη υπόθεση σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεσαι.

Τον χειμώνα μπορεί να μην επιλέγεις να κάνεις συχνά μανικιούρ, αλλά το καλοκαίρι ξέρω ότι σου αρέσει να περιποιείσαι τα νύχια σου και ειδικότερα, να τα φτιάχνεις για τις διακοπές σου. Το δύσκολο κομμάτι; Να επιλέξεις το καλοκαιρινό μανικιούρ σου και γι’ αυτό σου έχω μια ιδέα. Τι λες να κοιτάξεις τα αστέρια και να αφήσεις αυτά να αποφασίσουν το μανικιούρ που θα σε «συντροφεύσει» στις διακοπές σου;

Αυτό είναι το eyeliner trend που πρέπει να δοκιμάσεις με βάση το ζώδιό σου

Ναι, σήμερα θα πάρεις έμπνευση για το απόλυτο summer mani από…το ζώδιό σου. Ναι, εμπιστεύσου το ζώδιό σου και άφησέ το να επιλέξει το επόμενο μανικιούρ σου. Πάμε να δούμε;

Κριός

Είσαι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, σου αρέσει να κάνεις τρέλες και είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη, είσαι ζώδιο της φωτιάς και πραγματικά δεν έχεις την υπομονή για λάθη και περιττά βήματα. Άφησε το καλοκαιρινό σου μανικιούρ να είναι fresh, απλό και διακριτικό.

https://www.instagram.com/p/CLSO6UQMHxN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ταύρος

Ζώδιο της γης, είσαι προσγειωμένη, χαλαρή και αγαπάς το ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Επέλεξε ένα απαλό σχέδιο νυχιών με λουλούδια για να σε φέρνει σε καλή διάθεση κάθε φορά που το κοιτάς.

Δίδυμοι

Είσαι το πιο κοινωνικό από τα ζώδια και δεν αγχώνεσαι εύκολα, ανεξάρτητα από το brunch ή το βραδινό πάρτι που έχεις σημειωμένα στην ατζέντα σου. Δεν σε πιάνει πανικός, θα τα προλάβεις όλα! Επέλεξε ένα σχέδιο νυχιών που καλύπτει τις πολλές διαθέσεις και τα ενδιαφέροντά σου.

Καρκίνος

Είσαι το πιο στοργικό ζώδιο και πνέεις αυτή την αγάπη και τη στοργή στους άλλους και στον εαυτό σου. Η προτεραιότητα του selfcare είναι πρωταρχικής σημασίας για εσένα. Επέλεξε ένα nail art ιδιαίτερο!

https://www.instagram.com/reel/CfKNGqxgWmn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λέων

Αντιπροσωπευόμενη από το λιοντάρι, γνωστό και ως τον βασιλιά της ζούγκλας, είσαι ένα παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς που του αρέσει να αναλαμβάνει την ευθύνη και να συμμετέχει σε δημιουργικά και καλλιτεχνικά έργα. Είσαι επίσης ένα από τα πιο γενναία ζώδια, οπότε γιατί να μην επιλέξεις ένα nail art που να απεικονίζει αυτό το χαρακτηριστικό;



Παρθένος

Η λογική και η αγάπη για όλα τα πρακτικά είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ζωδίου σου και η τελειότητα είναι πιθανότατα το μεσαίο σου όνομα. Επέλεξε ένα προσεγμένο, γεωμετρικό σχέδιο νυχιών, τέλεια σχεδιασμένο σε κάθε σημείο, για το καλοκαιρινό μανικιούρ σου.

https://www.instagram.com/p/CJwIlJlM_My/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΖΥΓΟΣ

Αγαπάς την ισορροπία στη ζωή σου και δίνεις μεγάλη έμφαση στην περιποίησή σου. Ένα κομψό μανικιούρ είναι ότι πρέπει για σένα!

nails

Σκορπιός

Ξέρεις τι θέλεις και θα φροντίσεις να το πετύχεις ακριβώς έτσι όπως το έχεις σκεφτεί. Σου αρέσει επίσης να έχεις τον έλεγχο, κάτι που μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό αν επιλέξεις ένα σχέδιο που είναι λίγο…έξω από τα νερά σου. Επέλεξε ένα funky nail art.

nailss

Τοξότης

Ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς, είσαι τολμηρή και αγαπάς να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Μην επιλέξεις ένα basic μανικιούρ, αλλά δοκίμασε κάτι που δεν έχεις ξανά κάνει.



Αιγόκερως

Είσαι συγκεντρωμένη, αισιόδοξη και φροντίζεις να κρατάς ζωντανό το παιδί που κρύβεται μέσα σου, όσο περισσότερο μπορείς. Τα παιχνιδιάρικα σχέδια νυχιών που ενσωματώνουν φωτεινά στοιχεία του καλοκαιριού συνθέτουν το τέλειο μανικιούρ για σένα.

https://www.instagram.com/p/CMceK2Jj8sm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υδροχόος

Ζώδιο της γης με τη λέξη «aqua» στο όνομά σου, είσαι εκκεντρική, προτιμάς να ακολουθήσεις το δύσκολο μονοπάτι και έχεις επαναστατική στάση. Σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο και δεν φοβάσαι να το κάνεις γνωστό. Επέλεξε ένα σχέδιο νυχιών που σε «καλεί» περισσότερο, ανεξάρτητα από το πόσο ασυνήθιστο μπορεί να είναι , αρκεί να αντιπροσωπεύει τη διάθεση σου.

nailsss

Ιχθύες

Μπορεί να είσαι το τελευταίο από τα ζώδια, αλλά το καλλιτεχνικό και δημιουργικό σου ταλέντο δεν έχει όρια. Είσαι λάτρης τόσο των άμεσων όσο και των αφηρημένων μορφών τέχνης και θέλεις η τέχνη των νυχιών σου να στέλνει ένα μήνυμα. Αυτή τη φορά, ας είναι μια ελπίδα για ένα καλύτερο καλοκαίρι!

nuxia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το στυλ καλοκαιρινού φορέματος που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Yummy! Αυτό το πιάτο ζυμαρικών σε αντιπροσωπεύει με βάση το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved