Αυτό είναι το στυλ καλοκαιρινού φορέματος που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Θες να αγοράσεις ένα φόρεμα για τις εξόδους σου αλα summer edition, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς να επιλέξεις; Το ζώδιο σου θα σου δώσει την απάντηση!

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να λέγαμε συνέχεια το πόσο θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι αλλά… να που έφτασε! Όχι μόνο ήρθε, αλλά σε λίγες ημέρες φτάνουμε στα μισά του καλοκαιριού αφού μπαίνει ο Ιούλιος. Και ποιος ήταν ο λόγος που περιμέναμε τη summer season πώς και πώς πέρα από το τις βουτιές στη θάλασσα, τις βόλτες με την παρέα και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα; Μα τα καλοκαιρινά ρούχα φυσικά και πιο συγκεκριμένα τα έντονα χρώματα και super cute και hot φορέματα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το καλοκαίρι, μπαίνουμε στη διαδικασία μιας ανανέωσης της γκαρνταρόμπας και μιας που θα αγοράσεις σίγουρα ένα νέο φόρεμα και σε περίπτωση που αμφιταλαντεύεσαι για το πώς πρέπει να είναι αυτό, λέω να σε βοηθήσει το ζώδιό σου και να επιλέξεις με βάση αυτό. Ναι girl, σήμερα θα δούμε ποιο είναι το τέλειο, super hot φόρεμα για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου. Πάμε αμέσως μα δούμε.

Ποιος χαρακτήρας του «Stranger Things» είσαι με βάση το ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΤΟ VINTAGE ΦΟΡΕΜΑ

Είσαι φιλόδοξη και επίμονη, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ρεαλισμός και η πειθαρχία σου κυριαρχούν όταν έρχεται στο προσκήνιο το…στυλ σου. Οι αδιαμφισβήτητες queen μιας τέλειας γκαρνταρόμπας! Ξέρεις τι σου αρέσει και ξέρεις ακριβώς πού μπορείς να το βρεις. Όταν υπάρχει διαθέσιμο, ένα διαχρονικό vintage κομμάτι, το οποίο μπορείς να το φανταστείς πάνω σου για κάθε περίσταση, αυτό ξεκάθαρα είσαι εσύ!

https://www.instagram.com/p/CetMcVWroFc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φόρεμα σχεδιασμένο στο χέρι

Το δημιουργικό, πρωτότυπο, ελεύθερο πνεύμα σου γίνεται πραγματικά εμφανές όταν ρίχνουμε μια ματιά στο εσωτερικό της γκαρνταρόμπας σου. Τα τολμηρά μοτίβα, τα εξατομικευμένα κομμάτια και η λεπτομερής διακόσμηση είναι μόνο ένα μέρος των καθημερινών, βασικών σου στοιχείων και όσον αφορά τα φορέματά σου, σου αρέσει να στρέφεσαι προς τα vintage ή χειροποίητα σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είσαι πιο ευτυχισμένη όταν βρίσκεσαι δίπλα στη θάλασσα, γι' αυτό και η γκαρνταρόμπα σου θα κλίνει για πάντα σε μια πιο nude αισθητική. Το τέλειο item για να φορέσεις πάνω από ένα μπικίνι, η αγάπη σου για ένα floaty, μάξι φόρεμα δεν είναι μυστικό, ενώ τα ρομαντικά χαρακτηριστικά σου που αναζητούν ευχαρίστηση σε βλέπουν να κλίνεις χαρούμενα προς τα πλούσια κόκκινα, πορτοκαλί και ροζ. Μπορεί να μη σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις ένα πιο καθημερινό φόρεμα, αλλά γιατί να έχει σημασία όταν σκοπεύεις να περνάς τις περισσότερες μέρες σου στην παραλία;

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αγαπάς μια τάση, αλλά τίποτα δεν είναι καλύτερο για σένα από το να νιώθεις πρωτοπόρος. Η «Limited edition» είναι άλλη μια τέτοια φράση για εσένα και σου αρέσει να ανακαλύπτεις ξεχωριστά σχέδια. Επομένως το ιδανικό φόρεμα για σένα είναι αυτό που θα ξεχωρίζει και που ίσως θα χρειάζεται… ειδική παραγγελία!

https://www.instagram.com/p/CetamadIgxK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ LUXE ΦΟΡΕΜΑ

Τα super, πολυτελή υφάσματα είναι αναμφισβήτητα στην κορυφή των προτιμήσεών σου, ενώ τα διαχρονικά κομμάτια τείνουν να είναι η κρυφή σου αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν είσαι Δίδυμος και δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε ένα καλοκαιρινό στυλ φορέματος, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Λατρεύεις ένα εντυπωσιακό item και δεν φοβάσαι να τολμήσεις τα print σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ελκύουν τα θηλυκά κομμάτια σε vintage στιλ και είσαι μεγάλη θαυμάστρια της τρέχουσας τάσης του Cottagecore.

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες λατρεύετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος με χρώματα φωτεινά και τολμηρά σχήματα. Είστε PRO στο να ντύνεστε για μια περίσταση, αλλά δεν σας ενδιαφέρουν απαραίτητα οι τάσεις.

https://www.instagram.com/p/CeWBwOOokgK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καινοτόμα υφάσματα και βιώσιμη πρωτοβουλία, τα stripes γοητεύουν πραγματικά την καθαρή ατμόσφαιρά σου, γι' αυτό ένα φόρεμα με μικτές ρίγες είναι αυτό που ψάχνεις!

ΖΥΓΟΣ

Προτιμάς τα απαλά, ανάγλυφα υφάσματα όταν πρόκειται για την γκαρνταρόμπα σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι το «παίζεις» πάντα με ασφάλεια, ωστόσο, και σίγουρα δεν φοβάσαι να πειραματιστείς λίγο με το χρώμα ή τo σχέδιο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν ξεφεύγει πολύ από τα standard σου.

https://www.instagram.com/reel/CeJdpB9AoPI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Δεν σε ενδιαφέρουν τα έντονα χρώματα ή έντονα, διακοσμητικά στοιχεία. Όντας το πιο μυστηριώδες ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι πιο πιθανό να επιλέξεις ενα πιο λεπτεπίλεπτο item για το καλοκαιρινό ντύσιμο, το οποίο λειτουργεί καλά με το φυσικό, wildness σου αποτέλεσμα. Μινιμαλιστικές γραμμές και σιωπηρές αποχρώσεις, συνήθως μαύρες, ας είμαστε ειλικρινείς, «φωνάζουν» από μακριά Σκορπιός!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ένας ζωηρός χαρακτήρας, γεμάτος ενέργεια, οπότε αυτό θα μπορούσε να αντιπροσωπεύσει και την επιλογή σου στα χρώματα. Ένα κοραλλί φόρεμα είναι ιδανικό για σένα που σου αρέσουν τα έντονα χρώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Yummy! Αυτό το πιάτο ζυμαρικών σε αντιπροσωπεύει με βάση το ζώδιό σου

Αυτό είναι το πιο yummy πρωινό για σένα με βάση το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved