Αυτό είναι το eyeliner trend που πρέπει να δοκιμάσεις με βάση το ζώδιό σου

Ξέχνα το κλασικό eyeliner! Τα eyeliner trends είναι πολλά και εδώ θα μάθεις πoιο πρέπει να δοκιμάσεις με βάση το ζώδιό σου.

Και σε ποια δεν αρέσει ένα κλασικό cat eye; Δείχνει πάντα υπέροχο και είναι πρακτικά το αγαπημένο μας look. Αλλά αν θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα και να εκφράσεις στ’ αλήθεια την προσωπικότητά σου, το σωστό μακιγιάζ ματιών μπορεί να σε βοηθήσει πολύ. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να κάνεις με αυτά τα εκπληκτικά χρώματα και τα στυλ του eyeliner αντί για μια μικρή κίνηση, σωστά;

Ξέχνα το κλασικό! Με ένα eyeliner μπορείς να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις ένα καινούργιο στυλ και σήμερα θα βρεις ποιο σου ταιριάζει και σε αντιπροσωπεύει στο 100% εσένα σύμφωνα… με το ζώδιό σου. Υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι για να το κάνεις, όπως έχει αποδειχτεί από τις τάσεις του Instagram και τους beauty experts, ξανά και ξανά.

Αυτό είναι το στυλ καλοκαιρινού φορέματος που σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε scroll για να μάθεις τι eyeliner θα κάνεις στην επόμενή σου έξοδο based on your zodiac!

Κριός: Ναι στους πειραματισμούς

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι συνήθως αυτός που δοκιμάζει μια νέα τάση. Βάλε eyeliner στην εσωτερική γωνία του ματιού και στην εξωτερική γωνία και ανάδειξε την προσωπικότητά σου.

https://www.instagram.com/reel/CMASIs0B11i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ταύρος: White liner

Σαν Ταύρος προσέχεις τη λεπτομέρεια και σου αρέσει η clean αισθητική! Στο μακιγιάζ δεν σου αρέσουν τα πολλά - πολλά και προτιμάς επίσης τα clean makeup looks. Έτσι, όσον αφορά τις τάσεις στα eyeliner, για εσένα προτείνουμε ένα εντυπωσιακό λευκό floating liner.

Δίδυμος: Double wings

Ευέλικτη και ζωντανή, προτιμάς τάσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις από το πλήθος χωρίς να είναι συνηθισμένες και κλασικές. Το Double wings μακιγιάζ ματιών είναι για σένα.

Καρκίνος: Glossy liner

Σαν Καρκίνος είσαι μυστηριώδης και συναισθηματική. Δεν μπορείς πραγματικά να προβλέψεις τις σκέψεις ή τις πράξεις σου. Τη μια μέρα θα βγεις έξω χωρίς καθόλου μακιγιάζ και την επόμενη μπορεί απλώς να επιλέξεις το αγαπημένο σου lip gloss και να το μετατρέψεις σε liner.

Λέων: Reverse cat eye

Είσαι τολμηρή, ατρόμητη και dramatic! Έτσι, ενώ όλοι μένουν στάσιμοι, επιλέγοντας το κλασικό cat eye, εσύ θα είσαι ένα βήμα μπροστά και θα τολμήσεις το αντίστροφο cat eye.

Παρθένος: 60s’ mod

Σαν Παρθένος δεν θα το παραδεχτείς, αλλά ξέρω ότι θαυμάζεις τα κλασικά και θα τα προτιμούσες από κάθε νέα τάση. Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ σου. Το mod look eyeliner της δεκαετίας του '60 περιγράφει καλύτερα κάθε κορίτσι Virgo που το διαβάζει.



Ζυγός: Edgy liner

Σου αρέσει να πειραματίζεσαι, τολμώντας έντονα μακιγιάζ ματιών που άλλοι ίσως διστάζουν να δοκιμάσουν. Σου έχω μια ιδέα! Δώσε στο κλασικό cat eye ένα twist, επεκτείνοντας το wing προς τα πίσω για μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σκορπιός: Smokey wing

Ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις το wildness σου είναι ένα smokey eye. Ωστόσο, δε θα το κάνεις τόσο κλασικό. Σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα το κάνεις ιδιαίτερο και να ξεχωρίζει.

Τοξότης: Color block liner

Ως ονειροπόλα και άτομο που σου αρέσει να δοκιμάσεις νέα πράγματα, θα βουτήξεις το πινέλο σου σε ένα έντονα, υγρά ματ κραγιόν διαφόρων χρωμάτων και θα δημιουργήσεις το απόλυτο… color block eyeliner.

https://www.instagram.com/p/B58JOueBQEg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αιγόκερως: Negative space liner

Σαν Αιγόκερως είσαι συντηρητική, μετρημένη και προσέχεις τη λεπτομέρεια. Θα επιλέξεις το negative space liner αντί για το κλασικό, για να εκφράσεις την προσωπικότητά σου η οποία αναζητά την ακρίβεια…από κάθε άποψη.

Υδροχόος: Floating liner

Το καλλιτεχνικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου λατρεύει να δοκιμάζει πράγματα που απαιτούν λίγη προσπάθεια και ωστόσο φαίνονται εντυπωσιακά. Το Floating liner απαιτεί λίγη ακρίβεια, φαίνεται κομψό και είναι ιδανικό για μια Υδροχόο!

Ιχθύς: Dainty dots



Είσαι προσγειωμένη και συναισθηματική. Το Dainty dots look είναι για σένα! Οι κουκκίδες μπορούν να τοποθετηθούν μόνο πάνω από το βλέφαρο, κάτω ή στις γωνίες των ματιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος χαρακτήρας του «Stranger Things» είσαι με βάση το ζώδιο σου

Yummy! Αυτό το πιάτο ζυμαρικών σε αντιπροσωπεύει με βάση το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved