Free Time! Τι δραστηριότητα να δοκιμάσεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το hobby που σου ταιριάζει περισσότερο.

Τα ζώδια επηρεάζουν αρκετά πράγματα στον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις μας. Δεν είναι τυχαίο πως αρκετά άτομα του ίδιου ζωδίου έχουν συνήθως πολλά κοινά σε αντίθεση με άλλους. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μερικές ιδέες για τον ελεύθερό σου χρόνο, σύμφωνα πάντα με τον αστρολογικό χάρτη. Για ρίξε μια ματιά....

Self care time! Τι να δοκιμάσεις, σύμφωνα με το ζωδιό σου

Είναι η κολλητή σου απαισιόδοξη; Ίσως φταίει το ζώδιό της

via GIPHY

zodia1

Κριός

Δοκίμασε κάποια αθλητική δραστηριότητα. Πήγαινε στο γυμναστήριο, βγες έξω στη φύση για τρέξιμο ή ξεκίνησε ένα νέο άθλημα.

Ταύρος

Περιποιήσου τον εαυτό σου και απόλαυσε ένα home spa. Κάνε diy μάσκες προσώπου και μαλλιών, χαλάρωσε και δες αργότερα στον καθρέφτη την ομορφότερη πλευρά του εαυτού σου.

Δίδυμος

Μάθε μια νέα δεξιότητα. Για παράδειγμα, ξεκίνα μια ξένη γλώσσα, γράψου σε μια σχολή χορού ή στη βιβλιοθήκη της περιοχής σου.

Καρκίνος

Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου στο ημερολόγιό σου. Αγόρασε ένα όμορφο, girly τετράδιο και φρόντισε να καταγράφεις εκεί καθημερινά τις σκέψεις, τις χαρές και ό,τι άλλο θέλεις να βγάζεις από μέσα σου.

Λέων

Η δημιουργικότητα είναι το στοιχείο σου. Μπες στην κουζίνα για να φτιάξεις νόστιμα φαγητά και να πειραματιστείς με συνταγές. Διαφορετικά, μπορείς να δοκιμάσεις diy κατασκευές στο σπίτι.

Παρθένος

Είσαι ένα από τα πιο πειθαρχημένα ζώδια. Η τάξη και η καθαριότητα είναι το παν για εσένα. Αφιέρωσε μια ημέρα για να καθαρίσεις την ντουλάπα σου και να πετάξεις άσκοπα πράγματα που έχεις στο σπίτι.

Ζυγός

Κάνε μια λίστα με τους στόχους σου για τη νέα σεζόν.



Λατρεύεις το Gossip Girl; Δες ποιος χαρακτήρας του reboot είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Σκορπιός

Βρες λίγο χρόνο μόνο για εσένα. Χαλάρωσε, βγες έξω για περπάτημα μόνη παρέα με τα ακουστικά σου και απόλαυσε τον ελεύθερό σου χρόνο.

Τοξότης

Οι προκλήσεις είναι για τους Τοξότες. Δοκίμασε μια νέα δεξιότητα, όπως μαγειρική, μαθήματα οδήγησης ή ό,τι άλλο δεν έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Αιγόκερως

Αφιέρωσε μια ολόκληρη μέρα στην ξεκούραση. Βάλε στην τηλεόραση αγαπημένες ταινίες και σειρές και χουζούρεψε όλο το weekend.

Υδροχόος

Βάλε τον εθελοντισμό στη ζωή σου. Πήγαινε σε δράσεις αναδάσωσης, μάζεμα σκουπιδιών από τις παραλίες ή ό,τι άλλο θεωρείς ενδιαφέρον.

Ιχθύς

Έχεις έντονο το καλλιτεχνικό πνεύμα μέσα σου. Αξίζει να δοκιμάσεις μαθήματα ζωγραφικής ή να αγοράσεις τα υλικά και να χαλαρώσεις στο σπίτι ζωγραφίζοντας.

Πηγή κεντρικής: freepik.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved