Λατρεύεις το Gossip Girl; Δες ποιος χαρακτήρας του reboot είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Greetings, Upper East Siders!

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια, αλλά το Gossip Girl επέστρεψε φέτος στις οθόνες μας με 10 νέα επεισόδια! Μια νέα γενιά πλούσιων εφήβων της Νέας Υόρκης κινούνται μεταξύ σπουδών, shopping και έρωτα φέρνοντας ταυτόχρονα στο προσκήνιο τη δύναμη των social media. Στο νέο cast συμπεριλαμβάνονται οι Savannah Smith, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez και Jason Gotay στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ουρλιάζουμε! Ποια αγαπημένη teen drama σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση;

Είσαι η Monet ή η Luna;

Προς τιμήν του Gossip Girl reboot, λοιπόν, θα αναλύσουμε τους χαρακτήρες της σειράς, με βάση τα ζώδια! Αλήθεια, εσύ τι πιστεύεις; Με βάση το ζώδιό σου είσαι η Monet, η Luna, η Zoya ή η Julien;



Κριός - Monet de Haan

Η Monet είναι μέλος του A-list crowd που περιπλανιέται στα στενά της Νέας Υόρκης. Η Monet θέλει να γίνει γνωστή ως η καλύτερη από τις υπόλοιπες φίλες της.

Ταύρος - Zoya Lott

Νέα στην πόλη, η Zoya έρχεται στο προσκήνιο γρήγορα. Ετεροθαλής αδελφή της είναι η Julien. Ωστόσο, η Zoya παραμένει πιστή σε αυτό που είναι. Η αφοσίωση της Zoya στους φίλους και την οικογένειά της την κάνουν να συνδέεται με το ζώδιο του Ταύρου, που ποτέ δεν αλλάζει γνώμη όσο κι αν επηρεάζεται από τους άλλους.

Δίδυμος - Το Instagram Account του Gossip Girl

Οι Δίδυμοι λατρεύουν το κουτσομπολιό - όσο πιο σκανδαλώδες τόσο το καλύτερο.

Καρκίνος - Aki Menzies

Ο Aki είναι πολύ γλυκός και είναι πιστός σύντροφος της Audrey. Ο Aki είναι εξαιρετικά προστατευτικός απέναντι σε αυτούς που αγαπά και θα παραμείνει πάντα στο πλευρό της κοπέλας του στα εύκολα και στα δύσκολα.

Λέων - Julien Calloway

Η Julien είναι πολύ δημοφιλής (όπως είναι οι περισσότεροι Λέοντες). Είναι η Queen Bee του σχολείου και όπως το λιοντάρι, είναι πεισματάρα και δεν φοβάται κανέναν – εκτός από το Gossip Girl, που αποκαλύπτει τα μυστικά της.

Παρθένος - Audrey Hope

Παρθένος! Ένα τρυφερό και ευαίσθητο ζώδιο, όπως η Audre, που φροντίζει και έχει υπομονή με εκείνους που νοιάζεται. Η Audrey δεν ενδιαφέρεται για τη φήμη, την προσοχή και τη δόξα.

Ζυγός - Luna La

Η Luna είναι μέρος της κλίκας των κοριτσιών που έχουν το πάνω χέρι στο σχολείο, κάτι που την κάνει πολύ κοινωνική. Αυτό που την ξεχωρίζει είναι η αγάπη της για τη μόδα και οι στιλάτες εμφανίσεις της, που εκπέμπουν ομορφιά και αίγλη στη Νέα Υόρκη.

Σκορπιός - Kate Keller

Είναι γνωστό πως οι Σκορπιοί είναι ισχυρό ζώδιο, είναι φιλόδοξοι και αποφασισμένοι όταν πρόκειται να πάρουν αυτό που θέλουν. Η Kate είναι επίσης φιλόδοξη, μυστικοπαθής και δυναμική με σκοπό να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, ένα εκ των οποίων είναι να γίνει διάσημη συγγραφέας.

Τοξότης - Max Wolfe

Ο Max χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και τη γοητεία του για να πάρει αυτό που θέλει. Η συμπεριφορά του μοιάζει με τη νοοτροπία του Τοξότη, καθώς είναι επιθυμητός, παρορμητικός και έχει πάθος. Ζει την κάθε στιγμή.

Αιγόκερως - Helena Bergman

Η Helena, η μητέρα του Obie, δουλεύει σκληρά. Δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της. Είναι επίσης πολύ άμεση.

Υδροχόος - Otto “Obie” Bergmann IV

Ο Obie είναι ο πιο πλούσιος από την παρέα, αλλά δεν αισθάνεται πως αυτά τον καθορίζουν. Όπως ο επαναστατικός και φιλάνθρωπος Υδροχόος, έτσι και ο Obie δεν δίνει σημασία στην κοινωνική του θέση και ανησυχεί για το πώς μπορεί να συμβάλει στην κοινωνική αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CP1moc_gfcZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιχθύς - Nick Lott:

Ο πατέρας της Zoya, Nick, είναι ιδεαλιστής και εμπιστεύεται πολύ την κόρη του. Είναι συμπονετικός και ευαίσθητος. Όπως και ένας Ιχθύς θα σταθεί πάντα δίπλα σε αυτούς που αγαπά και δεν θα αμφισβητήσει ποτέ τις προθέσεις ή τις πράξεις τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved