Ουρλιάζουμε! Ποια αγαπημένη teen drama σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση;

Ετοιμάσου για love crushes, ίντριγκες και δράμα

Είσαι έτοιμη για τη σειρά που για έξι χρόνια αποτέλεσε την teen φαντασίωση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο; Τη σειρά που έβγαλε μερικά από τα πιο διάσημα love crushes με το επιτυχημένο cast και τους χαρακτήρες και τα ζευγάρια που δημιουργούσαν ανά πάσα στιγμή ίντριγκες, έρωτες και δράματα για το κοινό που ανυπομονούσε για το επόμενο επεισόδιο;

Ο λόγος για το «Gossip Girl», που τοποθέτησε για τα καλά στον χάρτη τους πρωταγωνιστές του, Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick, Chase Crawford και Penn Badgley, και τους έκανε διεθνείς superstars.

Το TV Line, λοιπόν, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου CW, Mark Pedowitz, είπε στην press tour του Television Critics Association ότι βρίσκεται σε συζήτηση για να επαναφέρει τη σειρά στην τηλεόραση, χωρίς να ξέρει ακόμα με ποιον τρόπο και τι ακριβώς θα συμβεί σε επίπεδο πλοκής και χαρακτήρων. Αυτό, επί της ουσίας, σημαίνει ότι σίγουρα το κανάλι θέλει να κάνει το πολυπόθητο reboot αλλά δε γνωρίζουμε αν αυτό θα συμβεί με τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν στο αρχικό ή αν θα διαλέξουν μία άλλη προσέγγιση με ένα εντελώς διαφορετικό cast.

Λάβε υπόψιν σου ότι μόλις τον Σεπτέμβρη ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Penn Badgley, είπε στο Fox News ότι δε θεωρούσε ότι το cast ή οι δημιουργοί ενδιαφέρονταν για ένα πιθανό reboot, οπότε μάλλον ο ίδιος δε βλέπει τόσο θερμά το θέμα. Από την άλλη, όμως, η Blake Lively είχε πει στο E!News το καλοκαίρι του 2016 ότι βρίσκει την προοπτική πολύ διασκεδαστική.

Οπότε, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε νεότερα από το κανάλι και την παραγωγή.



Διάβασε επίσης: 4 λόγοι που το «The Gifted» είναι η τηλεοπτική σειρά που πρέπει να δεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved