Είναι η κολλητή σου απαισιόδοξη; Ίσως φταίει το ζώδιό της

Η κάθε μέρα δεν είναι ίδια, όμως κάποια ζώδια αγαπούν περισσότερο το sad mood.

Το θέμα της αισιοδοξίας ή της απαισιοδοξίας έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Ίσως εσύ ανήκεις στην κατηγορία που παίρνει σοβαρά και την κάθε μικρή αναποδιά της καθημερινότητας. Ίσως να είσαι και περισσότερο της πιο ζεν λογικής. Εκείνης που δε θα δώσεις και πολλή σημασία στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Ό,τι χαρακτηριστικά και να έχεις, το σημαντικότερο είναι ότι αυτά δημιουργούν τη δική σου προσωπικότητα. Είσαι εσύ και κανείς δεν μπορεί να στο στερήσει.

Εσύ ξέρεις ποιος χαρακτήρας της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να παρατηρήσεις λίγο περισσότερο κάποιες λεπτομέρειες. Πες, για παράδειγμα, ότι η κολλητή σου είναι λίγο πιο απαισιόδοξη. Λίγη ατυχία να βρει μπροστά της και νιώθει ότι ο κόσμος καταρρέει.

Αυτό είναι κάτι που περισσότερο κακό κάνει στη δική της τη ζωή, καθώς επιβαρύνεται με το παραμικρό, αλλά, όσο και να την αγαπάς, ενίοτε θες ένα break.

Είναι το αγόρι σου Κριός; 5 πράγματα που δεν πρέπει να του πεις ποτέ

Έχεις σκεφτεί, όμως, ότι πίσω από τη συμπεριφορά της μπορεί να κρύβεται μία άλλη παράμετρος;

Δεν ξέρω αν πιστεύεις στα ζώδια, ωστόσο, αυτά φαίνεται να πιστεύουν στη συσχέτιση άστρων και προσωπικοτήτων. Οπότε, δες στην παρακάτω gallery ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή σε τέτοιες συμπεριφορές και αν η δική σου φίλη ανήκει σε κάποιο από αυτά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved