Είναι το αγόρι σου Κριός; 5 πράγματα που δεν πρέπει να του πεις ποτέ

Μερικές φράσεις ας πούμε ότι δεν ενδείκνυνται στην περίπτωσή του.

Τα ζώδια είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τομέας. Κάποιοι πιστεύουν φανατικά διαβάζοντας καθημερινά προβλέψεις τους, ενώ κάποιοι άλλοι απλά αρνούνται να ασχοληθούν. Ακόμα κι αυτοί, όμως, όλο και κάποια στιγμή θα νιώσουν την περιέργεια να δουν τι ακριβώς ορίζει το δικό τους ζώδιο σε μία δύσκολη φάση της ζωής τους.

Για να βρίσκεσαι σε αυτό το άρθρο, λογικά σε έναν βαθμό σίγουρα πιστεύεις. Ή αν μη τι άλλο νιώθεις την περιέργεια σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό ενός Κριού που (από τις 21 Μαρτίου) μέχρι τις 20 του Απριλίου έχει την τιμητική του.

Στην περίπτωση που το αγόρι σου είναι Κριός, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει έναν αυθορμητισμό. Αυτό που εύκολα μπορεί να σε εκπλήξει με αυτά που κάνει και που η λέξη «βαρετό» μαζί του ξεχνάει την ύπαρξή της.

Συνήθως είναι εκείνος που φημίζεται για το θάρρος του και που λατρεύει τις περιπέτειες, στις οποίες ενίοτε θέλει να έχει ηγετικό ρόλο. Στα αρνητικά της υπόθεσης, μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ παρορμητικός και εγωπαθής, αλλά, τι να κάνουμε, όλοι έχουμε τα υπέρ και τα κατά μας.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε έναν Κριό, γιατί μάλλον δε θα τα εκτιμήσει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved