Εσύ ξέρεις ποιος χαρακτήρας της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Εμείς πάντως ταυτιστήκαμε!

Και ποιος δεν λατρεύει τις κλασικές ταινίες της Disney; Εκείνες που βλέπαμε μικροί και μέχρι σήμερα ψάχνουμε να δούμε στις επαναλήψεις. Ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως ο Nemo είναι σίγουρα χαραγμένες στις καρδιές μας και εδώ που τα λέμε, έχουμε ταυτιστεί πολλές φορές με καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες.

Αλήθεια με ποιον χαρακτήρα έχεις νιώσει πως μοιάζεις πολύ; Έχεις βάλει τον εαυτό σου στη θέση της Ariel ή ακόμη και του… Stitch; Μήπως καθώς το σκέφτεσαι βρίσκεις περισσότερα κοινά με εσένα και τις ιστορίες τους;

Λοιπόν, είναι γεγονός πως ανάλογα με το ζώδιό σου, έχεις περισσότερα κοινά με ορισμένους χαρακτήρες της Disney και σήμερα ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το γιατί!

Παρακάτω θα βρεις τους εμβληματικούς πρωταγωνιστές της Disney και τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν με συγκεκριμένα ζώδια.

Κριός: Ο Μίκυ Μάους είναι αναμφίβολα ο πιο διάσημος χαρακτήρας της Disney στον κόσμο! Ο Μίκυ είναι γνωστός για το χιούμορ του, την προσωπικότητά του και την ατελείωτη φαντασία του. Ο Κριός κάνει εύκολα φίλους και είναι πάντα έτοιμος να ξεκινήσει περιπέτειες.

Ταύρος: Αν και ο Ντόναλντ μπορεί να είναι πολλές φορές παράλογος, είναι εξαιρετικά πιστός και θα κάνει οτιδήποτε για να βοηθήσει τους φίλους του. Ο χαρακτήρας του Ντόναλντ μοιάζει με αυτόν του Ταύρου. Και οι δύο είναι ήρεμοι, αλλά είναι πολύ στοργικοί και αξιόπιστοι.

Δίδυμοι: Ο Aladdin είναι ένας διασκεδαστικός, γοητευτικός, ανιδιοτελής χαρακτήρας και έχει πολλές ομοιότητες με τον Δίδυμο, καθώς και οι δύο απολαμβάνουν να ζουν στα άκρα. Οι Δίδυμοι είναι υποστηρικτικοί άνθρωποι και λατρεύουν να κάνουν φίλους.



Καρκίνος: Δεδομένου ότι ο Nemo έχει μια προστατευμένη ζωή λαχταρά την περιπέτεια και ναι, σίγουρα είναι… Καρκίνος. Είναι και οι δύο… homebodies, αλλά κατά βάθος λαχταρούν την περιπέτεια.

Λέων: Ο Peter Pan είναι το διάσημο νεαρό αγόρι που ταξιδεύει από τη NeverLand στο Λονδίνο. Έχει μια τολμηρή προσωπικότητα και λατρεύει να συναναστρέφεται με φίλους, όπως ακριβώς και ο Λέων. Και οι δύο είναι γεννημένοι ηγέτες, γενναίοι και διαισθητικοί.

Παρθένος: Η Μικρή Γοργόνα είναι ένας πολύ περίεργος χαρακτήρας. Το όνειρό της είναι να εξερευνήσει τον κόσμο και τελικά ερωτεύεται τον όμορφο πρίγκιπα Eric. Το πάθος και η ανάγκη της να εξερευνήσει άλλους κόσμους θυμίζει έναν Παρθένο. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να εξερευνούν νέα μέρη.



ΖΥΓΟΣ: Η Tinker Bell είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney και παρά την χαριτωμένη εμφάνισή της και είναι ανεξάρτητη. Η Tinker Bell συχνά απεικονίζεται ως ζηλιάρα, αλλά είναι πιστή και θα πήγαινε στην άκρη της γης για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved