Είσαι Τοξότης; Έχεις περισσότερα κοινά με την Hailey Bieber από όσα νόμιζες

Κοίτα να δεις που τελικά αυτοί οι stars είναι το κάρμα σου.

Η αλήθεια είναι ότι όποιος κι αν είναι ο δικός σου αγαπημένος διάσημος, αν τα άστρα σου συνδέονται με εκείνον, τα κοινά που έχετε είναι πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις. Αν είσαι Τοξότης τότε σου έχουμε βρει την κατάλληλη λίστα με τα ανάλογα ονόματα που σίγουρα λατρεύεις. Μπορεί να μη ξέρεις το ζώδιό τους αλλά εμείς θα σου πούμε ότι είναι Τοξότες στο ζώδιο και τελικά ίσως και αυτό να φταίει που έχεις μια τρελή αδυναμία προς τα πρόσωπά τους.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Νοεμβρίου έως και 21 Δεκεμβρίου, έχουν ένα φρέσκο αέρα και μια τρομερά θετική διάθεση που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Λατρεύουν την δράση, την περιπέτεια και τα ταξίδια, αγαπούν τις τέχνες και είναι άκρως δημιουργικοί. Αυτά βέβαια εξηγούν και την τεράστια επιτυχία των διάσημων celebs που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη.

Λοιπόν, αν είσαι Τοξότης πρέπει να σου πούμε ότι έχεις περισσότερα κοινά με την Taylor Swift, την Rita Ora και πολλούς ακόμη από όσα νομίζεις. Όσο για την απεριόριστη αγάπη που έχεις στον Brand Pitt; Φταίνε τα άστρα!

Δες στη gallery ποιοι διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι Τοξότες και που ξέρεις, μπορεί να έχετε και την ίδια ημέρα γενέθλια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved